Άγριες Μέλισσες: Η απρόσμενη εξέλιξη που θα ενώσει και πάλι τις τρεις αδερφές

Άγριες Μέλισσες: Η απρόσμενη εξέλιξη που θα ενώσει και πάλι τις τρεις αδερφές

Μια πρόταση κι ένα απρόοπτο γεγονός θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Δύο μήνες περίπου απομένουν για το τέλος της δεύτερης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, και η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε να τελειώσουν. Η βραδινή μας συνήθεια είναι το καλύτερο μέρος της ημέρας μας και τα τελευταία επεισόδια μας έχουν καθηλώσει πραγματικά.

Κάτι οι ηθοποιοί με τις συγκλονιστικές και απίστευτες ερμηνείες τους, κάτι οι εξελίξεις, πώς να ξεκολλήσουμε από την τηλεόραση; Και μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην Τετάρτη, όμως τα δύο επεισόδια που προηγήθηκαν ήταν απλά φανταστικά.

Κακούρης, Ροϊλός και Κουκουράκης έδωσαν όσκαρ ερμηνείας και το Twitter τους αποθέωσε και στα δύο επεισόδια. Απόψε το βράδυ θα δούμε τη συνέχεια της χθεσινοβραδινής σκηνής ανάμεσα στον Δούκα Σεβαστό και τα τρία παιδιά του, και αναμένεται να έχει απίστευτο ενδιαφέρον, όπως και κάθε βράδυ άλλωστε.

Ο Αλέξης Μίχας από το Πρωινό μας αποκάλυψε ακόμη μια εξέλιξη, η οποία είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής. Όπως θυμάσαι πριν από λίγο καιρό είχαμε μάθει πως ο Δούκας διώχνει τον Νικηφόρο από το σπίτι, εκείνος φεύγει για τη Λάρισα και κάνει παράλληλα μια πρόταση στην Ασημίνα.

Μια πρόταση που ακουγόταν εντελώς λογική, θα έκανε όμως και πάλι έξαλλη τη Δρόσω. Ο Νικηφόρος θα προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν μαζί για τη Λάρισα, αλλά να μένουν σε διαφορετικά σπίτια, προκειμένου να βλέπει και τον μικρό. Ποιος όμως μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τις υπέροχες σκηνές των αδερφών Σταμίρη στα τελευταία επεισόδια, που δείχνουν αγαπημένες και μονιασμένες ξανά, ενώ έχουν και τον μικρό Σέργιο;

Μάλλον και η Ασημίνα κάτι τέτοιο σκέφτεται και προς έκπληξή μας απορρίπτει την πρόταση του Νικηφόρου. Αυτό ενώσει για ακόμη λίγο τις τρεις αδερφές, ενώ δεν θα αποφύγουν τα δικαστήρια με τον Νικηφόρο.

Ο μικρός είναι πολύ δυστυχισμένος χωρίς τη μαμά και τις θείες του και ανυπομονεί γι’ αυτήν τη μία μέρα της εβδομάδας που τις βλέπει. Ένα απρόοπτο γεγονός όμως αναγκάζει και πάλι τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο χωριό.