Η ζήλεια της Μαριαλένας έκανε έξαλλο το Twitter (photos)

Η ζήλεια της Μαριαλένας έκανε έξαλλο το Twitter (photos)

Το Twitter δίκασε τη ζηλιάρα Μαριαλένα.

Το απίθανο έπαθλο, πέραν της ασυλίας στο Survivor που κέρδισε η κόκκινη ομάδα, κατάφερε να κάνει έξαλλη τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor.
Βλέπεις. Η παίκτρια της μπλε ομάδας, δεν πείσμωσε τόσο που η δική της ομάδα έχασε τη μεταφορά μέχρι την Punda Cana αλλά εκνευρίστηκε περισσότερο με το γεγονός πως ο Σάκης Κατσούλης ταξίδεψε και απόλαυσε το έπαθλο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Οι Κόκκινοι με σκορ 8-2 κατάφεραν να αποφύγουν εντελώς το να ψηφίσουν άτομα για τη διαδικασία αποχώρησης με αποτέλεσμα οι Μπλε να ψηφίσουν και πάλι.

Υποψήφιοι για τη σημερινή αποχώρηση είναι ο Παύλος Γαλακτερός, ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης.

Πέραν της ασυλίας, οι Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να ντυθούν με ρούχα 90ς και να διασκεδάσουν σε μεγάλο club στο πιο τουριστικό μέρος του Άγιου Δομίνικου, τη δημοφιλή Punda Cana.

Το club Imagine είναι δημοφιλές club χτισμένο μέσα σε σπηλιά και οι Κόκκινοι μαζί με τη νικήτρια ομάδα από την Τουρκία απόλαυσαν γλέντι, χορό και τραγούδι από τα 90ς.

Όλοι ξεσάλωσαν ανάμεσά τους και ο Σάκης Κατσούλης. Για να φτάσει βέβαια ο Σάκης μέχρι την Punda Cana, αναγκάστηκε να ακούσει την απλόχερη γκρίνια και ζήλια της Μαριαλένας.



Ο καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι έγινε hot θέμα στο Twitter το οποίο με τα σχόλια του δίκασε τη Μαριαλένα. Βασικά προβλήματα της Μαριαλένας ήταν φυσικά ότι ο Σάκης θα διασκέδαζε μαζί με τις Τουρκάλες αλλά και μαζί με τη Νικολέτα.
Δες τα καλύτερα tweets παρακάτω.