Survivor: Πάρτι στο Twitter με σχόλια για τον Λιβάνη και τη Μαριαλένα (photos)

Survivor: Πάρτι στο Twitter με σχόλια για τον Λιβάνη και τη Μαριαλένα (photos)

Twitter κατά Μαριαλένας.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να γίνει διάσημος στο Survivor, χωρίς να έχει καν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό, είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης.

Το αγόρι που άφησε πίσω η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν της έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που συνέβη με όλους τους υπόλοιπους παίκτες, κάνοντας τη Μαριαλένα να καταλάβει πως ο πάλαι ποτέ αγαπημένος της μάλλον με κάτι έχει παρεξηγηθεί.

Η κοπέλα της Μπλε Ομάδας, δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για το μήνυμα που δεν πήρε, στεναχώρια που εξέφρασε και στον Σάκη Κατσούλη και στον Τριαντάφυλλο.
Η απάντηση του Τριαντάφυλλου ήταν βέβαια πληρωμένη:

«Άσε Μαριαλένα που στενοχωρήθηκες που δεν σου έστειλε μήνυμα ο Λιβάνης; Μετά από όλα όσα βλέπει εδώ και τόσο καιρό με τον Σάκη τρεις μήνες στο παιχνίδι; Μετά από τα χράτσα χρούτσα που ακούω εδώ περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα. Δεν περιγράφω άλλο. Άντε γεια Μαριαλένα».

Ο Σάκης πάντως δήλωσε στην κάμερα πως η Μαριαλένα του φάνηκε ανακουφισμένη που δεν είδε τον Λιβάνη στο μήνυμα ενώ ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως με τη Μαριαλένα η σχέση του θα είναι διαφορετική όταν βγουν από το παιχνίδι αλλά δεν υπάρχει τώρα κάτι ερωτικό.



Η ίδια η Μαριαλένα τόνισε χαρακτηριστικά:

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει».

Πάντως το Twitter δίκασε τη Μαριαλένα και όχι άδικα!