Survivor 4: Το μυστικό τηλεφώνημα του Σάκη Κατσούλη στον Γιώργο Λιβάνη

Survivor 4: Το μυστικό τηλεφώνημα του Σάκη Κατσούλη στον Γιώργο Λιβάνη

Ο πρώην πήρε τηλέφωνο τον νυν και έχουμε μπερδευτεί. 

Στο Survivor γίνονται πολύ περίεργα πράγματα από τότε που μπήκε στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας, Σάκης Κατσούλης. Οι δυο τους έχουν μονοπωλήσει ιδιαίτερα τα media και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ποια είναι η σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Τα τρυφερά τετ α τετ πάντως δεν μας έχουν αφήσει περιθώριο να πιστεύουμε κάτι διαφορετικό, από το ότι είναι ζευγάρι. Βέβαια, μετά σκεφτόμαστε πως μπαίνοντας μέσα δήλωσε πως έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, και όλο αυτό το story κάπως μας έχει προβληματίσει.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε σήμερα και για το οποίο γράφουμε τις γραμμές αυτές είναι το αποκλειστικό του Νίκου Γεωργιάδη που ακούσαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούγιου.

Η Έλενα Πολυκάρπου λοιπόν μας είπε πως υπήρξε επικοινωνία Σάκη-Γιώργου, πριν ο πρώτος φύγει για Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, ο Σάκης πήρε τηλέφωνο τον Λιβάνη και τον ρώτησε εάν θέλει να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στη Μαριαλένα.

Η έκφραση «Σουηδία γίναμε» παίρνει σάρκα και οστά με την κίνηση αυτή και εμείς δηλώνουμε εξαιρετικά μπερδεμένες. Τι συμβαίνει πια με αυτό το τρίγωνο;

Για την ιστορία πάντως, ο Λιβάνης απάντησε στον Σάκη πως δεν θέλει να μεταφέρει εκείνος κάτι στη Μαριαλένα.