Ο Σάκης Κατσούλης είναι υποψήφιος να φύγει από το Survivor και το Twitter τον δίκασε (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Σάκης Κατσούλης είναι υποψήφιος να φύγει από το Survivor και το Twitter τον δίκασε (photos)

Ο Ασημακόπουλος έδωσε τον Σάκη ως υποψήφιο προς αποχώρηση και το Twitter ακόμα γελάει.

Το χτεσινό συμβούλιο του Survivor ήταν αμήχανο μετά την αποχώρηση του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη.

Εννοείται πως η κάλπη της ψηφοφορίας του κοινού, έκρινε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος βρίσκεται στον τάκο για δέκατη φορά.

Την ατομική ασυλία κέρδισε χθες ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά από μία σκληρή μάχη με την Καρολίνα Καλύβα.
Ο νικητής της ασυλίας δεν μπορούσε να ψηφιστεί στο συμβούλιο κάτι που πολύ θα ήθελαν να κάνουν οι συμπαίκτες του και έκανε τελικά άνω κάτω το συμβούλιο με την δική του επιλογή υποψήφιου προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έπρεπε να ψηφίσει τον δεύτερο υποψήφιο. Επέλεξε τον Σάκη Κατσούλη, κάτι προκάλεσε την έκπληξη όλων και την έκρηξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.



Το Twitter δίκασε και τη Μαριαλένα και τον Σάκη, ο οποίος είπε απλά στον Γιώργο Λιανό:

«Είχα μια διαίσθηση, το είχα πει στη Μαριαλένα, είμαι ευτυχισμένος που μπόρεσα να μπω στο παιχνίδι, πέρσι τέτοια εποχή καθόμουν με τη Μαριαλένα και έναν πρώην παίκτη του Survivor και μας έλεγε τις εμπειρίες του και υπήρχε μια ίντριγκα ανάμεσα σε μένα και τη Μαριαλένα, και έναν χρόνο μετά βρισκόμαστε στο παιχνίδι κι εκείνη να κλαίει χωρίς λόγο. Η αλήθεια είναι δεν μου αρέσει να τσακώνομαι, έχω πάει κόντρα σε προέδρους και προπονητές, δεν έχω αλλάξει τον χαρακτήρα μου, με έχουν πει πολλές φορές coach, δεν κρατάω κακία στον Γιώργο, έτσι είναι το παιχνίδι.

H ζωή μας είναι εκεί έξω, εδώ είναι ένα παιχνίδι».