Survivor: Θα γίνει χαμός! Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος στην τετράδα αποχώρησης!

Survivor: Θα γίνει χαμός! Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος στην τετράδα αποχώρησης!

Επική ατάκα Ασημακόπουλου για Μαριαλένα και Σάκη - "Θα βγουν έξω και ούτε καν θα μιλάνε! Πάνε να το παίξουν Βασάλος και Ευρυδίκη. Εντάξει μια φορά. Θα τους πιστέψει και φέτος ο κόσμος;"! 

Συναρπαστικές εξελίξεις στο Survivor! Υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά το σημερινό επεισόδιο είναι οι τρεις της "οικογένειας", Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα μαζί με την Νικολέτα!

Η αλήθεια είναι πως απόψε είδαμε πολλά ή μάλλον... είδαμε πολύ Τριαντάφυλλο. Τραγούδησε, τσακώθηκε, ειρωνεύτηκε, πανηγύρισε, έφαγε, κέρδισε, εκνεύρισε την Καρολίνα και κατέληξε πως το Survivor είναι ένα Πανεπιστήμιο στο οποίο δεν πληρώνεις δίδακτρα.

Πώς έγιναν όλα; Πάμε να δούμε μαζί τα high lights του επεισοδίου:



Η βραδιά που ο Τριαντάφυλλος χάρισε νίκη στον Σάκη

Στον αγώνα για την ατομική ασυλία είδαμε απίστευτα πράγματα να γίνονται στον Άγιο Δομίνικο! Ο Τριαντάφυλλος "πούλησε" τη "ζωή" του στην αναμέτρηση με τον Σάκη. Αν και είχε πλεονέκτημα που τον έφερνε πολύ κοντά στη νίκη, δεν έριξε τα δισκάκια του παρά μόνο περίμενε να πάρει θέση ο Σάκης και να προλάβει να σκοράρει...

Γιατί δεν προσπάθησε να κερδίσει τον Σάκη (να έχει να το λέει για το υπόλοιπο του Survivor); Η απάντηση είναι απλή και την έδωσε ο ίδιος: "Είχε περισσότερες ελπίδες ο Σάκης να κερδίσει αν συνέχιζε , παρά εγώ. Και ήθελα να φάω"!

Τίμια προσέγγιση...

Ο Σάκης πραγματικά συνέχισε με νίκες, κέρδισε τον Κόρο και πήγε σε τελική αναμετρηση με την Χαμπέρη, την οποία νίκησε για να πανηγυρίσει την ασυλία. Το τρόπαιο δεν μπορούσε να τον σώσει, βέβαια, καθώς είχε αναδειχτεί υποψήφιος προς αποχώρηση από το χτεσινό συμβούλιο του νησιού (τον έδωσε στην ψηφοφορία ο Ασημακόπουλος) μαζί με τον Τριαντάφυλλο (ψηφίστηκε παμψηφεί).

Κέρδισε, όμως, το δικαίωμα να επιλέξει κάποιον προς αποχώρηση και... να φάει μαζί με δύο φίλους του (ξέρεις ποιους) μπέργκερ και σουβλάκια.



Ο αγώνας του "Ντάφυ" που συζητήθηκε περισσότερο ωστόσο απόψε ήταν απέναντι στον "Spiderman" Ηλία τον οποίο όχι μόνο τον κέρδισε αλλά τον έκανε και #παραπολυ έξαλλο φωνάζοντάς του: "(Κερδίζω) όποιον θέλω, όποτε θέλω"!

Δεν το πιστεύεις; Δες το βίντεο!



Τα έβαλαν με τη Μαριαλένα - Επική ατάκα Ασημακόπουλου για τη σχέση της με τον Σάκη

Πριν και μετά τον στίβο μάχης, σχεδόν όλοι τα έβαλαν με τη Μαριαλένα. Πρώτος και καλύτερος ο Ασημακόπουλος ο οποίος στην προσωπική εξομολόγηση on camera έκανε μια μικρή πρόζα για να δώσει έμφαση στα "κροκοδείλια δάκρυα της Μαριαλένας"!

Το πιο spicy, όμως, το είπε αμέσως μετά: "Μαριαλένα και Σάκης. Τώρα τι είναι αυτό; Έρωτας είναι; Θα βγουν έξω και ούτε καν θα μιλάνε! Πάνε να το παίξουν Βασάλος και Ευρυδίκη. Εντάξει μια φορά. Θα τους πιστέψει και φέτος ο κόσμος;"!



Ακόμα πιο σκληρός ο Κόρομι: "Η Μαριαλένα έχει γίνει το φερέφωνο του Σάκη! Μιλάει συνέχεια για τον Σάκη, τον έχει κάνει Θεό και σε συνδυασμό με τα κλάμματα... όλο αυτό είναι ένα πολύ καλό θέατρο".

Με αυτά και με τα άλλα, δεν χρειάζεται να σου πω ποιος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση από την ψηφοφορία στο συμβούλιο. Η Μαριαλένα! Οριακά ωστόσο καθώς πολύ κοντά στο να βγει υποψήφια από την κάλπη ήταν και η Νικολέτα (1 ψήφο).

Και βέβαια ο Σάκης έδωσε ως τέταρτη υποψήφια τη Νικολέτα (και όχι τον Ασημακόπουλο όπως περίμεναν οι περισσότεροι), εκτιμώντας ίσως ότι είναι η λιγότερο δημοφιλής από τους τέσσερις.



Ανυπομονούμε να δούμε τι θα πει ο κόσμος πάλι!