Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Βολτάρουν χέρι-χέρι στη Γλυφάδα (photos)

Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Βολτάρουν χέρι-χέρι στη Γλυφάδα (photos)

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

Είναι ιδιαίτερα ψηλή, πρώην Σταρ Ελλάς, κόρη διάσημου αθλητή και μια από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Την απολαμβάνουμε φέτος στους δέκτες μας δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ο λόγος φυσικά για την Άννα Πρέλεβιτς η οποία εκτός από καταξιωμένο μοντέλο- επιχειρηματίας είναι και blogger στο Queen.gr.

Η Άννα προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή όμως τον τελευταίο καιρό ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε αρκετές φορές με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό. Μπορεί εκείνη να μην έχει επιβεβαιώσει την είδηση της νέας της σχέσης ωστόσο είναι εμφανές ότι το κορίτσι μας είναι full in love με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού.

Πριν από λίγα 24ωρα οι δυο τους εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της εξόδου τους στα νότια προάστια, πιασμένοι χέρι-χέρι και πιο ευδιάθετοι από ποτέ. Η πρώην εστεμμένη παρέδωσε μαθήματα athleisure ντυσίματος με το κίτρινο matching set της το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers, μαύρη τσάντα και τζιν jacket. Το μόνο σίγουρο είναι πως οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι δείχνουν πιο ερωτευμένοι από κάθε φορά και παράλληλα πολύ ταιριαστοί.

Δες επίσης: Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ποια τελειώνει τον Δούκα, πώς η Λενιώ χάνει και το σπίτι, ποιοι πεθαίνουν

Δες όλα τα τρυφερά στιγμιότυπα στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: NDP