Eurovision: Η εμφάνιση της Stefania θα συζητηθεί! (videos & photos) - Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Κατερίνα Ιωακείμ
Eurovision: Η εμφάνιση της Stefania θα συζητηθεί! (videos & photos) - Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Εξαιρετική η προσπάθεια της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision - Σεισμός στο twitter από τα σχόλια για τα εφέ της σκηνοθεσίας 

Μια εξαιρετική προσπάθεια από την 19χρονη Stefania στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έβγαλε απόψε την Ελλάδα ασπροπρόσωπη στο stage της Ολλανδίας!

Τo Last Dance άρεσε στους fans της Eurovision που αποθέωσαν το τραγούδι και την φωνή της νεαρής Στεφανίας Λυμπεράκη στα social media ζητώντας από τις επιτροπές των χωρών τους να στείλουν το 12άρι τους στην Ελλάδα... που βγήκε 10η στη σκηνή (aka το 10 το καλό).

Αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες για την εκτυφλωτική φόρμα με τα 200.000 Swarovski που φόρεσε η Stefania πάτησε αυτό το link!



Για να πούμε την αλήθεια, βέβαια, από τη μέση ττου τραγουδιού κι έπειτα έγινε... σεισμός στο twitter από τα σχόλια για τα οπτικά εφέ που έντυσαν την ελληνική συμμετοχή!

Πραγματικά εντυπωσιακά :)



Για να ξέρεις πόσες ακόμη χώρες θα διαγωνιστούν μέχρι να αρχίσουν οι ψηφοφορίες, πάτησε αυτό το link.

Eurovision Twitter

Την Στεφανία Λυμπερακάκη, συνόδευσαν οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου και Κώστας Παυλόπουλος ενώ το τραγούδι είναι μιια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Τη σκηνοθετική επιμέλεια για όσα είδες στη σκηνή είχε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! Ας κρατήσουμε αυτές τις εντυπωσιακές στιγμές της παρουσίας μας στη Eurovision:

PS.

Η Stefania ήταν η μόνη που μπήκε στην παρέλαση των συμμετεχόντων κρατώντας την σημαία της χώρας της, μια κίνηση που συγκίνησε και ξεσήκωσε τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της Ευρώπης που παρακολουθούν τον διαγωνισμό! Το 12άρι στη Στεφανία asap!