Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Emma Stone μετά τη γέννηση του μωρού της

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Emma Stone μετά τη γέννηση του μωρού της

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της.

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η Emma Stone μετά τη γέννηση του μωρού της τον Μάρτιο! H διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκες στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο «Cruella», φορώντας ένα ιδιαίτερο μαύρο κοστούμι του οίκου Luis Vuitton, του οποίου είναι και πρέσβειρα. Μαζί της φωτογραφήθηκε και η συμπρωταγωνίστρια της Kirby Howell-Baptiste, η οποία επέλεξε ένα λαμπερό μαύρο maxi φόρεμα. Εμφανώς αδυνατισμένη βέβαια, φαίνεται πως έχει ακόμη κρατήσει μερικά κιλά από την εγκυμοσύνη της, τα οποία όμως της πάνε πολύ.



Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η Emma Stone, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισε τα πλήθη. Πριν από λίγες ημέρες επίσης αποκαλύφθηκε και το όνομα που θα πάρει η μικρή. Σύμφωνα με την TMZ, το οποίο έχει ένα «αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης» της μικρής, η 32χρονη ηθοποιός επέλεξε το όνομα Louise Jean McCary, ως ένα γλυκό αφιέρωμα στη γιαγιά της, η οποία ονομάζεται Jean Louise.

Η Stone καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Dave McCary τον Μάρτιο, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020.

Να θυμίσουμε πως η star γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον σύζυγό της Dave, που είναι συγγραφέας και σκηνοθέτη του Saturday Night Live,το 2017 και από τότε είναι μαζί. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο όταν μια πηγή αποκάλυψε στην Ε!News ότι «Η Emma είναι έγκυος και αγαπάει την παντρεμένη ζωή!».

Δες την όμορφη ηθοποιό στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον τοκετό...