Αποχώρηση MasterChef 5: Ο Αλέξανδρος έφυγε αλλά το Twitter δεν πανηγύρισε (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Αποχώρηση MasterChef 5: Ο Αλέξανδρος έφυγε αλλά το Twitter δεν πανηγύρισε (photos)

Το spoiler επιβεβαιώθηκε στο MasterChef.

Δύσκολος καιρός για μαγειρικές δοκιμασίες.Αυτό φάνηκε τουλάχιστον μετά τη σημερινή μάχη του Αλέξανδρου Συνοδινού με τη Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι δύο παίκτες είχαν τα χειρότερα πιάτα στη χτεσινή δοκιμασία με τη Μαργαρίτα και τον Διονύση να κάνουν τη δική τους μαγειρική μονομαχία, για το ποιος θα περάσει απευθείας στον τελικό του φετινού MasterChef.

Από τη μάχη της Μαργαρίτας με τον Διονύση, η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που πέρασε απευθείας στον τελικό. Στη μονομαχία του Αλέξανδρου με τη Μαρίνα, νικήτρια ήταν η Μαρίνα.

Δυστυχώς ο Αλέξανδρος δεν κατάφερε να βγάλει τρίτο πιάτο και αποχώρησε για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο ίδιος έσπευσε να ευχαριστήσει τους κριτές:


https://www.instagram.com/p/CPWgU-mqdrO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για άλλη μια φορά το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Είμαι πολύ πιο γεμάτος σε σχέση με την πρώτη φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε και την αξιοποίησα όσο καλύτερα μπορούσα και ένα μεγάλο μάθημα για όλους εσάς εκεί έξω να μην τα παρατάτε. Βλέπετε πως τις δεύτερες ευκαιρίες είναι για να τις αρπάζεις και να κάνεις ό,τι καλύτερο», τόνισε ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Πάντως, ο σεφ που αξιοποίησε στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία, είχε πρόταση από τον Πάνο Ιωαννίδη να δουλέψουν μαζί. Την ίδια στιγμή, το Twitter μιλούσε για μέγιστη αδικία κατά του Αλέξανδρου, μιας και το ορτύκι της Μαρίνας ήταν απλά ωμό.

Δες τα σχόλια παρακάτω.