Survivor 4: Αποθέωση για την Ελένη Χαμπέρη από το Twitter

Survivor 4: Αποθέωση για την Ελένη Χαμπέρη από το Twitter

Το fairplay της Ελένης εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το Survivor είναι ένα από τα reality της χρονιάς που μονοπώλησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, και ακόμη το κάνει. Έχει μπει, πλέον, στην τελική ευθεία, έχουν απομείνει οκτώ παίκτες και τα αγωνίσματα είναι ολοένα και πιο δύσκολα, με εντυπωσιακά, όμως, έπαθλα.

Στα έπαθλα τα αγωνίσματα είναι σχεδόν πάντα ομαδικά, ενώ στις ασυλίες ο κάθε παίκτης παίζει ατομικά. Δύο ομάδες παρακολουθούμε ακόμη να αγωνίζονται και αυτές είναι οι κόκκινοι και οι μπλε, με τη σύνθεση διαρκώς να αλλάζει καθώς κάθε εβδομάδα αναδεικνύονται νέοι αρχηγοί οι οποίοι στήνουν από την αρχή την ομάδα τους. Αυτή τη στιγμή οι Κόρομι, Ασημακόπουλος, Μπόγδανος και Καρολίνα αποτελούν τη μπλε ομάδα και Σάκης Κατσούλης, Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα και Ελένη Χαμπέρη την κόκκινη.

Στο έπαθλο της Τετάρτης η κόκκινη ομάδα πήγε στο Miami, επιλέγοντας μάλιστα να πάρει μαζί της κι έναν παίκτη της μπλε ομάδας. Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ο τυχερός, με τους μπλε που έμειναν πίσω να μη σταματάνε λεπτό να σχολιάζουν τους παίκτες της κόκκινης. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την επιστροφή τους, αλλά και την Ελένη Χαμπέρη να ξεσπά και να κλαίει για κάτι που της είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο μεταξύ ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε συγνώμη στον Σάκη Κατσούλη και του είπε πως τον ζηλεύει. Είναι άραγε κίνηση στρατηγικής ή το εννοούσε;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λοιπόν, είπε εμμέσως πλην σαφώς στην Ελένη, πως αν στο αγώνισμα της Τετάρτης έπαιζε διαφορετικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι άλλο, αφού είτε έχανε η ομάδα της, είτε κέρδιζε εκείνη θα πήγαινε στο Miami γιατί θα την επέλεγαν.

Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες: Ο Ασημακόπουλος είπε στην Ελένη πως θα μπορούσε να έχει δώσει τον αγώνα για να κερδίσουν εκείνοι. Η Ελένη φυσικά του απάντησε όπως έπρεπε, και το Twitter την αποθέωσε για τη στάση που κράτησε.



Πολλοί Twitter fans πλέον θέλουν την Ελένη να φτάνει μέχρι τον τελικό και να το κερδίζει, από τη στιγμή που αποχώρησαν Μπάρτζης και James Καφετζής!

Δες στη gallery παρακάτω τα tweets που ξεχώρισαν: