Ben Affleck: O φακός τον εντόπισε με τα παιδιά του μετά την επανασύνδεση με τη JLo

Ben Affleck: O φακός τον εντόπισε με τα παιδιά του μετά την επανασύνδεση με τη JLo

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια με την Jennifer Garner, όμως η σχέση του με τα παιδιά του είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το όνομά του φιγουράρει τον τελευταίο καιρό καθημερινά στα μεγαλύτερα lifestyle περιοδικά και sites όλου του κόσμου, λόγω της επανασύνδεσής του με την Jennifer Lopez. Ο φωτογραφικός φακός όμως αυτή τη φορά απαθανάτισε τον Ben Affleck όχι με τη διάσημη τραγουδίστρια αλλά με τα παιδιά του, Seraphina και Samuel.

Ο ηθοποιός μετά το ρομαντικό διήμερο που πέρασε με την JLo, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι με τη 12χρονη κόρη του, Seraphina, και τον 9χρονο γιο του, τον Samuel, στο Brentwood Country Mart καθώς έβγαιναν από ένα εστιατόριο. Ο 48χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε μόνο με τα 2 από τα 3 παιδιά του (να θυμίσουμε πως με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, έχουν ακόμη μια κόρη, την 15χρονη Violet, αλλά δεν ήταν μαζί τους εκείνη την ημέρα).

affleck2

Όπως μπορείς να δεις στο video, και οι 3 τους φορούσαν μάσκες προστασίας την ώρα που αποχώρησαν από το εστιατόριο. Ο star του «Argo» φορούσε ένα μπλε σακάκι και μια γκρι μπλούζα συνδυασμένη με blue jean, ενώ η κόρη του επέλεξε μια πιο απλή εμφάνιση με κολάν, μπλε t-shirt και ένα oversized φούτερ. Ο Samuel από την άλλη ήταν κι αυτός ντυμένος casual, με γκρι φόρμα και t-shirt.



Ο Affleck πέρασε πολύ χρόνο με τα τρία του παιδιά αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες.Τρεις μέρες πριν από το γεύμα με τα παιδιά του, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο σπίτι της Garner στο Brentwood της Καλιφόρνια.

Στα τέλη Απριλίου οι παπαράτσι απαθανάτισαν πρώτοι τον Ben Affleck να μπαίνει στο σπίτι της JLo (οι φωτογραφίες που ήδη κυκλοφορούσαν) και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε η σχέση τους. «Έμεινε στο σπίτι της τον Απρίλιο και εκείνη σχεδίαζε να κάνει μια ανακοίνωση ότι είναι και πάλι μαζί στο Instagram account της. Όλα έχουν να κάνουν με το συγχρονισμό για εκείνη», ανέφερε μια πηγή στην Page Six.



Εν τω μεταξύ, φλόγα του έρωτά του με την JLo παραμένει άσβηστη, παρόλο που η ίδια εντοπίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, και οι φήμες για χωρισμό με τον Affleck οργίασαν στα social media.



Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το πρώην ζευγάρι - που χώρισε το 2014 και έχουν μαζί τα 13χρονα δίδυμα Max και Emme - βρέθηκε στο Miami σύμφωνα με το PageSix. Πηγή ανέφερε ότι η Lopez συναντήθηκε έξω από το W Hotel South Beach με τον Anthony και όχι μόνο… Ήταν και πολύ χαρούμενη και γλυκιά μαζί του, ενώ το ραντεβού τους κράτησε περίπου δύο ώρες.