Τα πάνω-κάτω στο Survivor: Το Twitter αντέδρασε στις υποψηφιότητες Καρολίνας -Ελένης

Τα πάνω-κάτω στο Survivor: Το Twitter αντέδρασε στις υποψηφιότητες Καρολίνας -Ελένης

Ποια στάση κράτησε το Twitter στην υποψηφιότητα της Ελένης και της Καρολίνας.

Από την προηγούμενη Τετάρτη που αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor, το reality επιβίωσης έγινε πια ατομικό. Το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Κατσούλης πήρε την ασυλία, βγάζοντας στον τάκο την Καρολίνα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας η Μαριαλένα «έσβησε» όλους τους συμπαίκτες της, κερδίζοντας την ασυλία της ημέρας και δίνοντας στο κοινό υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη.

Το Twitter δεν φαίνεται να έχει απογοητευτεί από την εξέλιξη αυτή των πραγμάτων και σχολίασε με τον πιο αναμενόμενο τρόπο τις υποψηφιότητες των δύο κοριτσιών.

Αν πατήσεις αυτό το link θα δεις πως αντέδρασε το Twitter την προηγούμενη φορά που η Καρολίνα ήταν ξανά υποψήφια.

Τι γίνεται με την τρίτη ασυλία;

Τίποτα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο στο reality επιβίωσης, και αυτό γιατί το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Στο συμβούλιο αποχώρησης του Τριαντάφυλλου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές, σχετικά με τα ατομικά αγωνίσματα και τις ασυλίες, αναφέροντας πως θα υπάρχουν τρεις ατομικές ασυλίες και τρεις υποψήφιοι στο τέλος της εβδομάδας.



Ωστόσο αυτό που δεν διευκρινίστηκε κι έχει μείνει μετέωρο είναι τι θα συμβεί αν κερδίσει την ασυλία κάποιος που είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση. Παύει να είναι και δίνει δύο παίκτες αντί για έναν;

Το spoiler της ασυλίας

Τρίτη σήμερα και μετά από ήδη δύο επεισόδια που έχουν προβληθεί και δύο υποψηφιότητες που έχουν οριστεί (αυτές των Καρολίνα-Ελένη) είμαστε έτοιμοι να δούμε τον τρίτο αγώνα ατομικής ασυλίας.

Μέχρι στιγμής spoiler που κυκλοφορούν θέλουν την Ελένη να παίρνει την ατομική ασυλία. Το τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση με την δική της υποψηφιότητα είναι αλήθεια πως δεν ξέρω να σου το απαντήσω. Υποθέτω παραμένει και δίνει έναν ακόμη παίκτη ή μήπως όχι; Θα δείξει το βράδυ.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Είναι πια εμφανές πως από την ημέρα που αποχώρησαν οικειοθελώς James και Μπάρτζης, το ενδιαφέρον του κόσμου έχει μειωθεί σημαντικά. Και αυτό φάνηκε και τις δύο τελευταίες μέρες μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Πώς αντέδρασε το Twitter στην after-Ντάφυ season;

Οι Twitter fans δεν στηρίζουν κάποιον παίκτη φανερά πια, και αυτό φάνηκε και από τα σχόλια που έκαναν σχετικά με τις υποψηφιότητες των Καρολίνα και Ελένη Χαμπέρη. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, συνεπώς είναι αρκετά δύσκολο να «μαντέψεις» και ποιος θα φύγει.



Κάνε υπομονή έως το βράδυ και θα τα μάθεις όλα. Στο μεταξύ στη gallery παρακάτω θα δεις κάποια από τα σχόλια που έκαναν οι fans σχετικά με τις δύο υποψηφιότητες.