Ιωάννα Παππά: Η αποκάλυψη για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε

Ιωάννα Παππά: Η αποκάλυψη για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε

«Μου έγραφε ότι μετά τα 40 πώς τολμάς να το κάνεις αυτό το πράγμα;»

Η Ιωάννα Παππά καλεσμένη στην εκπομπή After Dark

Στην εκπομπή «After Dark» με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά ήταν καλεσμένη η διάσημη ηθοποιός Ιωάννα Παππά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έξαψη» που έγινε γνωστή μέσα από το «Κλείσε τα Μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε εφ' όλης της ύλης, ακομπλεξάριστη και μη φοβούμενη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

Το ρατσιστικό σχόλιο στα social media

Κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής, αφού τη ρώτησε πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο, τη ρώτησε και σχετικά με κάποιο σχόλιο που δέχτηκε για το ότι έγινε μητέρα και εκείνη τοποθετήθηκε:




«Μου έγραφε ότι μετά τα 40 πώς τολμάς να το κάνεις αυτό το πράγμα; Κάποια στιγμή το ανακάλυψα. Είμαι άχρηστη με την τεχνολογία και με τα social έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ. Δεν μπορώ.

Αποκάλυψη: Η Νaomi Campbell ήθελε να γίνει μητέρα πάνω από 10 χρόνια

Σε κάποια φάση ανακάλυψα ότι υπήρχαν και κάποια μηνύματα αλλού που δεν τα είχα δει ποτέ και λέω κάτσε να δω μην είμαι εντελώς (αλλού). Γιατί, ξέρεις, ο κόσμος σού στέλνει και πάρα πολύ ωραία πράγματα και θέλεις κάποια στιγμή να επικοινωνήσεις.

Είδα αυτό το μήνυμα και είχα πάθει σοκ. Δεν ξέρω. Δεν το έψαξα (το προφίλ).

Η πρώτη μου αντίδραση όταν κάτι με κάνει να αισθάνομαι άσχημα είναι να το σβήνω, δηλαδή δε θα ασχοληθώ παραπάνω.

ioanna pappa after dark3

Σε σχέση με τα σχόλια, γενικότερα είναι πολύ περισσότερα τα θετικά και τα όμορφα. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί και σε σχέση με τη γυναίκα, που έχει ξεπεράσει πολύ τη στάση ζωής που είχε τον προηγούμενο καιρό και πια διεκδικεί τα αυτονόητα.

Γιατί όταν ξεκινάς δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Οπότε πας και σύμφωνα με το πώς σου προκύπτουν τα πράγματα στη ζωή. Εγώ ξεκίνησα με τη δουλειά πολύ δραστήρια και πολύ έντονα και δε μου άφησε χώρο για να επενδύσω στο προσωπικό κομμάτι.

Η Khloe Kardashian ζητά για το δεύτερο παιδί της παρένθετη μητέρα!

Όταν αυτό το πράγμα κάπως ηρέμησε ηρέμησε και υπήρξε η συνθήκη η σωστή μπήκα στη διαδικασία να το κάνω. Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Και, μάλιστα, δεν υπάρχει και ιατρικό ζήτημα. Πλέον, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να αποκτήσει κάποιος παιδί. Και, εφόσον είναι μία πολύ βαθιά επιθυμία και εφόσον υπάρχει πολλή αγάπη για αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπει κάποιος σε αυτήν τη διαδικασία»




Θυμήσου και τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά με το παραπάνω βίντεο.