Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της πρώτης MasterChef (photos)

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της πρώτης MasterChef (photos)

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά το ΜasterChef 5!

Λίγες μόνο εβδομάδες έχουν περάσει από τη βραδιά εκείνη του τελικού του MasterChef, όταν το νεαρό κορίτσι από τη Σκάλα Καλλονής στη Λέσβο, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη πήρε τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Η Μαργαρίτα, το μαργαριτάρι όπως την αποκαλούσαν οι fans της όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής, έκανε μια σύντομη απόδραση από το νησί της και ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο που ζει και εργάζεται ο αρραβωνιαστικός της Χρήστος Καλομοίρης.

Η ζωή της Μαργαρίτας ως ΜasterChef:

Τίποτα δεν έχει αλλάξει για την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η οποία μετά τη νίκη της και το έπαθλο των 60.000 ευρώ συνεχίζει να εργάζεται ως σεφ στο νησί της. Στο πρόγραμμα της Μαργαρίτας δεν υπάρχουν ακόμα διακοπές όμως η νεαρή κοπέλα ξέκλεψε μερικές ημέρες για να βρεθεί στη Μύκονο.

Τι κάνει όμως στη Μύκονο η πρώτη Ελληνίδα MasterChef;



Το ταξίδι στη Μύκονο!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Μαργαρίτα με τους 78,5 χιλιάδες followers μας ενημέρωσε για την άφιξή της στο νησί των Κυκλάδων. Πέρα από τον αγαπημένο της, η Νικολαΐδη επισκέφτηκε και το εστιατόριο του James Atherton, του guest κριτή που είδαμε στον τελικό του φετινού MasterChef και ο οποίος χάρισε τη νίκη στη Μαργαρίτα και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef με τη βαθμολογία του.
Η Μαργαρίτα όχι μόνο έκανε σταθερό post και story με τον διάσημο σεφ αλλά και εκείνος μοιράστηκε το story με τους fans του γράφοντας:

«Η νικήτρια του masterChef! Χάρηκα πολύ που σε είδα Μαργαρίτα»!

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της Μαργαρίτας:

Όσο ήταν στο παιχνίδι και συγκεκριμένη μέσα στο σπίτι του MasterChef, η Μαργαρίτα όπως και οι υπόλοιποι παίκτες έβαλαν μερικά κιλά. Αυτά τα κιλά έχει χάσει η Μαργαρίτα, η οποία πόζαρε στη Μύκονο με τζιν σορτσάκι!

Δες τις φωτογραφίες της μεγάλης αλλαγής στην παρακάτω gallery!