Η Sharon Stone ποζάρει με μπικίνι στα 63 της και πρέπει να τη δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Sharon Stone ποζάρει με μπικίνι στα 63 της και πρέπει να τη δεις

Το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Sharon Stone είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στο Hollywood. Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και το έχει αποδείξει αυτό ουκ ολίγες φορές. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τη θρυλική και iconic σκηνή από το Βασικό Ένστικτο;

Η ηθοποιός διανύει το 63ο έτος της ηλικίας της και αν υπάρχει κάτι που δεν περίμενες να δεις για να ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, αυτό είναι τη Sharon Stone με μαγιό.

Οι δηλώσεις περί sexiness που δεν περίμενες να ακούσεις

Η Sharon Stone σε μια πρόσφατη συνέντευξή της είπε, ότι ποτέ δεν θεωρούσε τον εαυτό της «τόσο σέξι». Και προφανώς το σχόλιο αυτό θα μείνει ασχολίαστο, αφού αρκεί να παρατηρήσεις τη φωτογραφία με μπικίνι που ανέβασε και σχεδόν αναίρεσε τη δήλωσή της χωρίς καν να το καταλάβει.

H Sharon Stone αποκαλύπτει πως η μεταθανάτια εμπειρία της την έκανε να νιώσει «υπέροχα» (video)

Η ηθοποιός είπε τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι ποτέ δεν σκέφτηκε τον εαυτό της ως «σέξι» - παρά το γεγονός πως θεωρείται σύμβολο του σεξ, εδώ και πολλές δεκαετίες.

«Εννοώ, δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν τόσο σέξι», είπε στο περιοδικό Town & Country, προσθέτοντας, «Όταν έκανα το “Βασικό Ένστικτο”, εξερεύνησα τη σκοτεινή πλευρά μου και έκανα φίλους με αυτή. Δεν πρέπει να φοβάμαι τον εαυτό μου. Νομίζω ότι οι άνθρωποι αυτό βρίσκουν σέξι».

Η φωτογραφία της με μπικίνι ξεπέρασε τα 150 χιλιάδες likes

Η Sharon ήταν, είναι και θα είναι μία από τις γοητευτικές υπάρξεις του star system και η φωτογραφία που ανέβασε το αποδεικνύει περίτρανα. Η 63χρονη star έγραψε στο caption της ανάρτησής της, στην οποία ποζάρει με ένα κίτρινο μπικίνι: «Καλό καλοκαίρι».

H Sharon Stone πιο sexy από ποτέ, με στενό midi φόρεμα και σγουρό κοντό μαλλί

Και πώς είναι δυνατόν να μην είναι καλό το καλοκαίρι βλέποντας τη Sharon σε αυτή την πόζα. Σε περίπτωση που δεν το είδες ή δεν το συγκράτησες, θέλω να σου θυμίσω πως η ηθοποιός διανύει το 63ο έτος της ηλικίας της, και το σώμα που διαθέτει θα το ζήλευε κάθε γυναίκα.



Έτσι είναι άλλωστε ένα φυσιολογικό κορμί, και η Sharon είναι αυτό ακριβώς.