Σάκης Τανιμανίδης: Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και «λιώνει» (video)

Σάκης Τανιμανίδης: Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και «λιώνει» (video)

Ο παρουσιαστής μίλησε για το πώς είναι να είσαι μπαμπάς.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, διανύει ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα είναι πια μπαμπάς σε δύο γλυκύτατα κοριτσάκια. Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της στις 23 Ιουνίου 2021 και έκτοτε όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Έχουμε ήδη δει κάποιες φωτογραφίες των μωρών από το ζευγάρι, όμως αυτή που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλη από εκείνη που η Χριστίνα Μπόμπα έχει αποκοιμηθεί αγκαλιά με την μία της κόρη και δίπλα την άλλη, που ανέβασε το απόγευμα του Σαββάτου (3/7/21) ο Σάκης Τανιμανίδης. Πώς νιώθει όμως εκείνος ως μπαμπάς;


https://www.instagram.com/p/CQidM66F2KJ

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα! H πρώτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τα δίδυμα

Ο Σάκης μιλάει για το πώς νιώθει που είναι πια μπαμπάς

Το απόγευμα του Σαββάτου (3/7/21) ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ένα σύντομο Q&A στο Instagram account του, όπου και απάντησε σε ερωτήσεις των fan του. Η πλειοψηφία αυτών βέβαια αναφερόταν στις κόρες του και πώς νιώθει που είναι μπαμπάς.

Ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τα κορίτσια του και μεταξύ άλλων για το πώς νιώθει που είναι μπαμπάς είπε: «Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Θα σου πω το εξής: είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου».



Βγήκε από το μαιευτήριο η Χριστίνα Μπόμπα- Τα λόγια συγκίνησης

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν σταματά να μιλάει για τις κόρες του

Ένας fan ρώτησε αν τα μωράκια τους είναι identical twins με τον Σάκη να απαντά: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins. Δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά. Είναι διζυγωτικά, δηλαδή δύο διαφορετικά αδερφάκια τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια».

Κάποιος έχει τρελαθεί με τον ερχομό τους, δεν νομίζεις;



Ο έρωτάς του για τις κόρες του δεν κρύβεται

Το Q&A του Σάκη δεν κράτησε πολύ, και ολοκληρώθηκε με την κομβική ερώτηση «αυτή τη στιγμή τι θέλεις πιο πολύ στη ζωή σου». Μπορείς να μαντέψεις τι απάντησε ο Σάκης Τανιμανίδης;

«Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το σκεφτώ και πάρα πολύ. Το μοναδικό πράγμα που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να περνάω όσο τον δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τις κόρες μου. Που νομίζω έχει ώρα να πάω να τις μυρίσω λιγάκι, οπότε σας αφήνω και το συνεχίζουμε αύριο».



Δες στη gallery τις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής.