Survivor ημιτελικός: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε στον μεγάλο τελικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor ημιτελικός: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε στον μεγάλο τελικό

Ποιοι διεκδικούν τον τίτλο του Survivor και τα 100χιλιάδες ευρώ;

Το Survivor ήταν ένα από τα reality της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που μας κράτησε συντροφιά σε πολλά βράδια στη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και στη συνέχεια όταν πια βγήκαμε από το lockdown στο οποίο ήμασταν από τον Νοέμβριο του 2020.

Επτά μήνες διήρκησε το ταξίδι των παικτών στον Άγιο Δομίνικο και αύριο το βράδυ ρίχνει αυλαία με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. Για να φτάσουμε όμως εκεί πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα οδηγηθούν στον αυριανό (5/7/21) τελικό στο Γαλάτσι.

Survivor Ημιτελικός: Γιατί η Νικολέτα Μαυρίδη έφυγε από το άλσος; Ναι ήταν εκεί

Η ανακοίνωση για την πρόκριση της Μαριαλένας

Ο ημιτελικός ξεκίνησε με τέσσερις παίκτες και περιμέναμε να μάθουμε ποιος παίκτης ανάμεσα σε Κόρομι-Μαριαλένα θα πήγαινε στους 3 φιναλίστ. Οι γραμμές είχαν ανοίξει από την Τετάρτη (30/6/21) και ο κόσμος μπορούσε να στηρίζει τον αγαπημένο του παίκτη.

Λίγο μετά την έναρξη του ημιτελικού οι γραμμές έκλεισαν και μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασε στην επόμενη φάση και πλέον μαζί με Ηλία και Σάκη αναμένουν το αποτέλεσμα του ημιτελικού.



Eκθαμβωτικοί και ανανεωμένοι οι παίκτες στον ημιτελικό

Το παρών στο άλσος Βεΐκου έδωσαν σχεδόν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το Survivor, με ορισμένες εξαιρέσεις ανάμεσά τους οι Περικλής Κονδυλάτος, James Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Νικολέτα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά.

Πατώντας αυτό το link θα δεις όλα όσα έγιναν στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Οι παίκτες που πάνε τελικό

Ποιοι είναι όμως οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor και τα 100 χιλιάδες ευρώ; Μαριαλένα, Σάκης ή Ηλίας; Λίγο μετά τις 12 το βράδυ οι γραμμές έκλεισαν και ο Γιώργος Λιανός είχε στα χέρια του τα αποτελέσματα.

Οι δύο παίκτες που πάνε εν τέλει στον αυριανό (5/7/21) τελικό είναι οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος. Πρώτα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Σάκη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε αυτό του Ηλία. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τερμάτισε τρίτη.

Πώς αντέδρασε το Twitter; Δες σχόλια στη gallery παρακάτω.