Survivor: Η ατάκα-πρόκληση της Μαριαλένας προς το Σάκη και η αντίδρασή του που ξάφνιασε τους πάντες

Survivor: Η ατάκα-πρόκληση της Μαριαλένας προς το Σάκη και η αντίδρασή του που ξάφνιασε τους πάντες

Άκουσε να τον χαρακτηρίζει προσβλητικά, αλλά η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που θα περίμενες. 

Η ιστορία με τον Σάκη και τη Μαριαλένα στο Survivor καλά κρατεί. Πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι, με το που θα τελείωνε το παιχνίδι, το ειδύλλιο και τα σχόλια γύρω από αυτό θα έσβηναν σιγά-σιγά, όμως, -τουλάχιστον τις πρώτες μέρες- αυτό το θέμα ξαναείναι στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα, παρευρέθηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη σχέση τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Κατσούλης αναφέρθηκε σε έναν χαρακτηρισμό που έκανε η Μαριαλένα για εκείνον, αλλά όχι με τον τρόπο που θα περίμενες.

Το ρεκόρ του Σάκη Κατσούλη δύο μέρες μετά την ανάδειξή του ως Survivor 2021

Η ατάκα της Μαριαλένας για τον Σάκη (11.30 στο βίντεο)



Να σου θυμίσουμε ότι, όταν ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι με τη Χριστίνα, η Μαριαλένα σχολίαζε το γεγονός με την Άννα Μαρία Βέλλη και αποκάλεσε τον πρώην της «καραγκιόζη».

«Ο άλλος που ξέρει ότι θα είναι η πρώην του και φέρνει και τη νυν του, τι καραγκιόζης μπορεί να είναι;»

Συνέχισε σχολιάζοντας στην κάμερα:

«Δε χωρίσαμε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Δε μιλάγαμε τον τελευταίο καιρό. Είχαμε κόψει κάθε επικοινωνία. Απ’ ό,τι ξέρω, εκείνος είχε προχωρήσει τη ζωή του με τη Χριστίνα. Εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Ο καθένας έχει αλλάξει διαδρομές, πορεία, δεν ξέρω τι στο καλό»

Μαριαλένα Survivor: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Σάκη - Τι δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Η αντίδραση του Σάκη



Αν και μπορεί να περίμενες ότι αυτό θα ήταν κάτι που θα ενοχλούσε τον Σάκη όταν θα το έβλεπε -γιατί, όπως είπε και ο ίδιος, η Μαριαλένα τού το είχε πει-, εκείνος όχι μόνο δεν έκανε αυτό αλλά δικαιολόγησε απόλυτα το περιστατικό.

«Όταν είδα χτες το βίντεο να με λέει ‘καραγκιόζη’ τις πρώτες μέρες, που μου το είχε πει, αλλά δεν το είχα δει με τα μάτια μου, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τι θα πω; Γιατί με είπες καραγκιόζη; Αφού έχεις δίκιο. Έρχομαι σε ένα παιχνίδι δύο μήνες μετά από εσένα όταν έχεις πεινάσει και κρυώσει, έχεις περάσει τόσα, δεν έχουμε μιλήσει. Ξαφνικά, βρεθήκαμε στο casting του Survivor μετά από τον χωρισμό μας. Όχι ‘καραγκιόζη’, χίλια μύρια να πεις»