Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έκοψε τα μαλλιά της (photos)

Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έκοψε τα μαλλιά της (photos)

Το νέο κούρεμα την κολακεύει πολύ!

Τα celebrity kids πάντα τραβούσαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Όταν το κοινό δηλώνει φαν κάποιου, σίγουρα οι απόγονοι βρίσκονται στο προσκήνιο. Ίσως αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει στο μυαλό μία ταύτιση του γονιού με το παιδί και περιμένεις να δεις κοινά στοιχεία ή διαφορές.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι και με μητέρα ένα τόσο γνωστό πρόσωπο, όπως αυτό της Βανδή, δε γινόταν να μην απασχολεί τη celebrity επικαιρότητα. Πόσο μάλλον όταν κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η συγκινητική κίνηση της κόρης της Δέσποινας Βανδή (photos)



Το νέο κούρεμα

Η Μελίνα Νικολαΐδη είχε συνηθίσει το κοινό της στα μακριά, πλούσια μαλλιά της. Η 17χρονη κοπέλα αποφάσισε να απολαύσει τη βραδιά της στο θέατρο Άλσος και να ακούσει τη συναυλία που έδωσαν οι Μέλισσες.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα, στα παρασκήνια και η φωτογραφία της έκανε τον γύρο της showbiz. Πέρα από την όμορφη εικόνα, όμως, θα παρατηρήσεις (στην παρακάτω gallery) και ότι η Μελίνα έκανε μία αλλαγή στην εμφάνισή της… Έκοψε τα μαλλιά της αρκετά πιο κοντά.

Δέσποινα Βανδή: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της Μελίνα που δεν είχες ξαναδεί (pics)

Η αγάπη για το τραγούδι

Η Μελίνα φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μαμάς της και έχει εκδηλώσει και η ίδια την αγάπη της για το τραγούδι.



Πριν από μερικούς μήνες, είχαν τραγουδήσει και μαζί και φυσικά και το βίντεο έγινε viral.

Δες το νέο κούρεμα στην παρακάτω gallery.