Γιώργος Τσαλίκης: Η φωτογραφία με τον πατέρα του και τα συγκινητικά λόγια (photo)

Γιώργος Τσαλίκης: Η φωτογραφία με τον πατέρα του και τα συγκινητικά λόγια (photo)

Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής μάς συστήνει τον μπαμπά του!

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας τραγουδιστής που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με τη δουλειά του. Σπάνια θα τον δεις σε κάποια εκδήλωση με τη σύζυγό του, Δώρα, ή τα τρία του παιδιά μιας και ο ίδιος προσπαθεί να κρατά προστατευμένη την προσωπική του ζωή.

Φαντάσου ότι εδώ και περίπου μια εικοσαετία που είναι γνωστός, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν είχε φωτογραφηθεί ποτέ με τους γονείς του. Να, όμως, που τώρα ο ίδιος αποφάσισε να μας συστήσει… τον μπαμπά του.

Τσαλίκης-Μενεγάκη 21 χρόνια πριν: Το σπάνιο βίντεο

Η φωτογραφία με τον μπαμπά του

Στον τόπο καταγωγής του, τη Στυλίδα Φθιώτιδας, βρέθηκε την Παρασκευή (30/7) ο Γιώργος Τσαλίκης. Εκεί ο τραγουδιστής πέρασε χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα και για πρώτη φορά αποφάσισε να ποζάρει στο Instagram με τον πατέρα του.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με τον μπαμπά του, ο οποίος – όπως είπε- είναι 88 ετών. Και από τη φωτογραφία, τελικά, καταλαβαίνουμε ότι το νεανικό κύτταρο είναι ξεκάθαρα κληρονομικό.

https://www.instagram.com/p/CR8V0drqkGq

Ο Γιώργος, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο σε μια πόζα με τον μπαμπά του, αλλά στο caption της φωτογραφίας έγραψε και κάποια πολύ συγκινητικά λόγια: «Πρωινό καφεδάκι στη Στυλίδα με έναν χρυσό άνθρωπο. Τον πατέρα μου, που έχει πάντα μια καλή κουβέντα για όλο τον κόσμο! 88 χρόνων και ακμαίος! Όταν κυκλοφορώ μαζί του στη Στυλίδα, που τον λατρεύει ο κόσμος, νιώθω μικρό παιδί, και είμαι για όλους ο Γιωργάκης…Σ’ αγαπάω Μπαμπά και σε ευχαριστώ για όσα μου έδωσες».

Η δημιουργία οικογένειας

Ο Γιώργος Τσαλίκης δημιούργησε σε πολύ νεαρή ηλικία τη δική του οικογένεια. Ο τραγουδιστής βρέθηκε να σπουδάζει Ιατρική στη Ρουμανία, όπου και γνώρισε τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.



Τον Οκτώβριο του 2002 το ζευγάρι παντρεύτηκε και σήμερα έχουν αποκτήσει τρεις γιους με τον μπαμπά Γιώργο να δηλώνει παντού πολύ περήφανος για την όμορφη οικογένειά του.

Photos: @tsalikisgiorgos