Maria Menounos: Το τρυφερό βίντεο με τον μπαμπά της και το μήνυμά της (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Maria Menounos: Το τρυφερό βίντεο με τον μπαμπά της και το μήνυμά της (vid)

Δες το όμορφο βίντεο με τον μπαμπά της.

To 2021 δεν μπήκε με τις καλύτερες διαθέσεις για τη Maria Menounos, η οποία στις αρχές Μαΐου έχασε τη μαμά της, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Παρά τις αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις για το προσδόκιμο ζωής της μητέρας της, η 42χρονη παρουσιάστρια δεν το έβαλε ποτέ κάτω, βοήθησε τη μητέρα της στις δύσκολες μάχες που έδωσε με το γλοιοβλάστωμα και δεν την άφησε ποτέ από το πλευρό της.

Την ημέρα της Ανάστασης, η Maria Menounos ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την μητέρα της, ενημερώνοντας κάπως έτσι πως πλέον δεν είναι στη ζωή. Παρά τις δυσκολίες που πέρασε μαζί με τον πατέρα της, δεν το έβαλαν κάτω και χαμογελάνε ξανά και πάλι.

Το μήνυμα της Maria Menounos για τη μεταθανάτια ζωή συγκινεί (photos)

Το τρυφερό βίντεο με τον μπαμπά της

Μάλιστα πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Ιnstagram account της ένα βίντεο, στο οποίο εκείνος χορεύει ζεϊμπέκικο.

«Χαίρομαι που βλέπω τον μπαμπά να χορεύει μετά από όλα όσα έχει περάσει. Είναι η επιτομή της δύναμης και της αντοχής», γράφει στο caption του βίντεο η Maria Menounos, ενώ όπως θα δεις υπάρχει και ένα sticker με μια ελληνική σημαία και τη λέξη «Opa» στο βίντεο.



Η ανακοίνωση για την απώλεια της μαμάς της

H Maria, δημοσίευσε μια συγκλονιστική ασπρόμαυρη φωτογραφία, με την ίδια στην αγκαλιά της μητέρας της, την οποία αποχαιρετά καθώς φεύγει από τη ζωή. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

«RIP mom. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε μαζί του ανήμερα στο ορθόδοξο Πάσχα. Χριστός ανέστη μαμά».


https://www.instagram.com/p/COYhNDSJmBC

Στο ξεκίνημα του 2021, η 66χρονη Litsa Menounos είχε βρεθεί στο νοσοκομείο και η κόρης της είχε συγκινήσει τους πάντες με τη φωτογραφία μέσα στο νοσοκομείο.

Τότε, η Maria Menounos είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε έτσι και έτσι…. Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη. Σου στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη».