Χωρισμός και στα social media: Η JLo εκανε unfollow τον A-Rod & διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες

Χωρισμός και στα social media: Η JLo εκανε unfollow τον A-Rod & διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες

Και ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις φωτογραφίες που δεν μπορούσε να διαγράψει!

Έχουν περάσει πια 4 μήνες από τον μεγάλο χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez. Το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο και όλος ο πλανήτης περίμενε να οριστεί επιτέλους η ημερομηνία του γάμου, όμως, αυτή φαινόταν να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Ώσπου, πριν από 4 μήνες ανακοινώθηκε και επίσημα ο χωρισμός τους. Πριν προλάβουν οι φανς της να συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε, ξαφνικά εμφανίστηκαν οι πρώτες πληροφορίες για τις εξόδους της JLo με τον Ben Affleck.



O Ben Affleck έκανε το ίδιο λάθος με τη Jennifer Lopez από το 2002: Ξανά στο σκάφος αγκαλιά!

Η επιστροφή στον πρώην της

Η επιστροφή στον πρώην δεν είναι ένα σενάριο που δε συμβαίνει συχνά, τόσο στους celebrities όσο και στην πραγματικότητα, αλλά ότι το κοινό θα ξαναέβλεπε τους Bennifer δεν το φανταζόταν. Το ζευγάρι δείχνει τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο, πηγαίνει εξορμήσεις, φωτογραφίζεται σε ερωτικά τετ-α-τετ και, γενικά, δε θέλει σε καμία περίπτωση να κρύψει τον έρωτά του.

https://www.instagram.com/p/CRuRLW1p1Co

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Αυτή είναι η WOW έπαυλη που θα στεγάσει τον έρωτά τους (video)

Τι γίνεται με τον A-Rod

Αφού μετράει πια μερικούς μήνες σχέσης με τον Ben, η Jennifer αποφάσισε να δώσει τέλος και στη διαδικτυακή σχέση που είχε με τον Alex Rodriguez. Έσβησε, λοιπόν, όλες τους τις κοινές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της και τον έκανε και unfollow!

Αυτό, βέβαια, πιθανώς να μη σχετίζεται μόνο με τη νέα της σχέση με τον Ben. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι είχε ακουστεί πως ο A-Rod την απάτησε διαδικτυακά με τη σταρ του Southern Charm, Madison LeCroy.



Η γλυκιά εκδίκηση του Alex Rodriguez στη JLo: Η εμφάνιση με την πρώην του Ben Affleck

Οπότε, και σε επίπεδο social media η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος αθλητής πηγαίνουν παρακάτω.

Μπορεί η JLo να έσβησε όλες τις κοινές της φωτογραφίες με τον Alex, στη συνέχεια, όμως, θα βρεις μερικές που δεν μπορούσε να διαγράψει.