Τρελάθηκε το Twitter με τον #Σασμό: 14 tweets που αποθέωσαν το τέταρτο επεισόδιο της σειράς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρελάθηκε το Twitter με τον #Σασμό: 14 tweets που αποθέωσαν το τέταρτο επεισόδιο της σειράς

To #TeamMathios, η συνάντηση Αστέρη-Αργυρούς και ο κρυφός έρωτας Βασιλικής- Μαθιού είχαν την τιμητική τους στο Twitter.

Η νέα σειρά του Alpha, Σασμός έχει ήδη κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, με τα σχετικά hashtags στο Twitter να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάθε βράδυ. Ένα εξαιρετικά επιλεγμένο καστ ηθοποιοών συμμετέχει στη σειρά, με τους Τάσο Νούσια και Δημήτρη Λάλο να «τρελαίνουν» τις τηλεθεάτριες.

Όμως δεν είναι μόνο το #teamMathios που αποθεώνεται κάθε βράδυ στο Twitter. Η ιστορία συνεχίζεται και η σκηνή που όλοι περιμένουν θα προβληθεί το βράδυ (9/9). Αστέρης και Αργυρώ όπως είδες στο trailer συναντιούνται για πρώτη φορά και το Τwitter ήδη σχολίασε τη σκηνή αυτή.

Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια

Η συνάντηση Αστέρη - Αργυρούς είναι προ των πυλών στον Σασμό

Ένα κρητικό γλέντι αναμένεται να δούμε απόψε στον Σασμό, το οποίο όμως κρύβει εντάσεις και εκπλήξεις. Ο Στεφανής Σταματάκης θα διοργανώσει, μαζί με την κοινότητα, ένα μεγάλο κρητικό γλέντι. Όλοι θα είναι καλεσμένοι, αφήνοντας πίσω τους για λίγο τις έχθρες.

Μια μικρή ένταση θα δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες (Σταματάκηδες-Βρουλάκηδες), όμως γρήγορα τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και το γλέντι θα συνεχιστεί. Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα σηκωθούν να χορέψουν, χωριστά, ώσπου τα βήματά τους θα τους φέρουν κοντά...



Το twitter ζει ήδη για τη στιγμή αυτή και η αγωνία είναι μεγάλη όπως θα δεις και στα σχόλια.

Ο κρυφός έρωτας Βασιλικής-Μαθιού και το #teamMathios τρελαίνουν το Twitter

Ο Δημήτρης Λάλος (aka Μαθιός) έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού, το οποίο έχει δημιουργήσει και hashtag στο Twitter. Το #teamMathios συγκεντρώνει πολλά σχόλια κάθε βράδυ, ενώ στην επιφάνεια έχει έρθει κι ένας νέος έρωτας για το κοινό, αυτός μεταξύ της Βασιλικής και του Μαθιού.

Ο Στεφανής (Τάσος Νούσιας) είναι ένας εργατικός, σκληρός άντρας, πεισματάρης, που τα τελευταία χρόνια τον χτύπησε η κρίση. Είναι άνθρωπος με αδύναμη προσωπικότητα, που δημιουργεί χρέη, εξωσυζυγικές σχέσεις και φέρεται απότομα στη γυναίκα του (τη Βασιλική). Συχνά μετανιώνει για το κακό του φέρσιμο στη σύζυγό του, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.

Σασμός: Οι εξελίξεις ραγδαίες και το Twitter ήδη ψήφισε τον αγαπημένο του πρωταγωνιστή!

Ο Μαθιός εκμεταλλεύεται την κακή συμπεριφορά του Στεφανή και προσεγγίζει τη Βασιλική, και αυτός είναι και ο fan έρωτας του Twitter. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε (9/9) Μαθιός και Βασιλική συναντιούνται κρυφά και το twitter τρελαίνεται.

Δες στη gallery μερικά από τα tweets που αποθέωσαν το επεισόδιο της Τετάρτης (8/9) και όχι μόνο: