Άγριες Μέλισσες: Τρίγγου, Μανούρη και Διαμαντοπούλου ποζάρουν σε αδημοσίευτες φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Τρίγγου, Μανούρη και Διαμαντοπούλου ποζάρουν σε αδημοσίευτες φωτογραφίες

Από τις Άγριες Μέλισσες στους Άγγελους του Τσάρλι οι Έλλη Τρίγγου, Εριέττα Μανούρη και Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Λένε πως «οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις» και οι πρωταγωνίστριες των Άγριων Μελισσών το απέδειξαν αυτό με μία σειρά από φωτογραφίες, caption και σχόλια στο Instagram, τα οποία σου έδιναν να καταλάβεις πως δεν είναι απλά συνάδελφοι.

Εριέττα Μανούρη, Έλλη Τρίγγου και Βίκυ Διαμαντοπούλου, πήγαν μαζί φέτος στη Σύρο, στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, όμως το περισσότερο υλικό άρχισε να ανεβαίνει αρκετές μέρες μετά τον γάμο τους. Μπορεί οι φωτογραφίες να μην ήταν από το πάρτι ή το μυστήριο, αποδείκνυαν όμως πως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά συναδελφικές.

Άγριες Μέλισσες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη (photo)

Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Αυτή τη φορά την ανάρτηση στο Instagram account της, έκανε η Εριέττα Μανούρη (ή αλλιώς Βαλεντίνη), η οποία ανέβασε φωτογραφίες με την Έλλη Τρίγγου και τη Βίκυ Διαμαντοπούλου από το σπίτι που έμεναν στη Σύρο.


https://www.instagram.com/p/CTrfkTOI9oc

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων οι τρεις κοπέλες ποζάρουν ως άλλοι Άγγελοι του Τσάρλι δίπλα στην πισίνα και κυριολεκτικά το ζουν στο έπακρον. Αν κρίνει κανείς μάλιστα από τα σχόλια τους πρέπει να πέρασαν πολύ όμορφα σε σημείο που θέλουν να επιστρέψουν asap.

« “Οι άγγελοι του Τσάρλι” ή “οι Τρεις Χάριτες” ή “Το τρίο Στούτζες” ή “Ωδή στο καλοκαίρι”

Στο ρόλο του Τσάρλι- φωτογράφου ο @giannis_vasilottos_official», γράφει η Εριέττα Μανούρη στο caption της ανάρτησης, με τη Βίκυ Διαμαντοπούλου να σχολιάζει «σπίτι μας».


https://www.instagram.com/p/CTkrV7Egy1b

Η Έλλη Τρίγγου από την άλλη έκανε repost στα stories της την ανάρτηση της Εριέτας, ακολουθώντας τα βήματα της Βίκυς και γράφοντας: «Πάμε πίσω στο σπίτι».

Στην ανάρτηση της Εριέττας το δικό του like έχει αφήσει και ο σύντροφός της Αναστάσης Ροιλός (aka Νικηφόρος Σεβαστός).

Οι Άγριες Μέλισσες σε αδημοσίευτες φωτό λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου (photos)

Η επιστροφή στις Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς σου δέκτες στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 και οι προετοιμασίες συνεχίζονται. Η Βίκυ Διαμαντοπούλου (aka Σοφούλα) έκανε το Σάββατο (11/9) την επίσημη φωτογράφισή της, το ίδιο και ο Νίκος Λεκάκης.

Η Έλλη Τρίγγου στο μεταξύ πόζαρε μαζί με τον παπά Γρηγόρη και τον Παναγιώτη, ενώ σε άλλες φωτογραφίες την βλέπουμε με τη Δρόσω και τον μικρό Σέργιο.

ellitringou 241703317 128010179486624 6755439198960693693 n

Δες όλες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί: