Το κοινό μίλησε! 5 celebrities που θα μπορούσαν να γίνουν ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το κοινό μίλησε! 5 celebrities που θα μπορούσαν να γίνουν ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής

Τι και αν οι εκλογές έγιναν πέρυσι, σε ενδεχόμενη επανάληψη υπάρχουν πέντε celebrities που το κοινό θα ψήφιζε άνετα.

Οι προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020. Οι ψηφοφόροι εξέλεξαν 538 εκλέκτορες, και στις 14 Δεκεμβρίου 2020 εξέλεξαν νέο Πρόεδρο και νέα Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Νικητής των εκλογών αναδείχθηκε ο υποψήφιος του δημοκρατικού κόμματος, Joe Biden, με τη συνυποψήφιά του Kamala Harris να εκλέγεται Αντιπρόεδρος.

Και μπορεί οι επόμενες προεδρικές εκλογές να είναι τυπικά σε τέσσερα χρόνια, αν όμως γινόταν ακόμη και σήμερα το κοινό θα ψήφιζε με ευκολία 5 celebrities στη θέση του προέδρου της Αμερικής.

Olivia Rodrigo: Η 18χρονη που συνάντησε τον Joe Biden στον Λευκό Οίκο και έγινε παγκόσμιο trend

5 celebrities που οι πολίτες της Αμερικής θα ψήφιζαν ως πρόεδρο

Πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε μια δημοσκόπηση όπου ερωτήθηκαν 30.138 ενήλικες στις ΗΠΑ σχετικά με το να ψηφίσουν celebrities για να γίνει κάποιος ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η δημοσκόπηση αποκάλυψε ποιοι διάσημοι έχουν τη μεγαλύτερη υποστήριξη, και κατά συνέπεια την καλύτερη πιθανότητα να γίνουν ο επόμενος πρόεδρος.

Ο Will Smith είναι στην πέμπτη θέση

Ο Will Smith κατέκτησε την πέμπτη θέση σε αυτήν τη λίστα με 21% υποστήριξη από τους ερωτηθέντες.

Ο Will ήταν πολύ ενεργός στο να βγει ο κόσμος να ψηφίσει. Δεν αποκάλυψε επίσημα ποιον ψήφισε, αλλά φάνηκε πολύ χαρούμενος όταν ο πρόεδρος Biden και η αντιπρόεδρος Harris κέρδισαν τις εκλογές του 2020.


https://www.instagram.com/p/CHTV6I4B9il

Ποια είναι η μοναδική star που ακολουθεί ο Joe Biden στο Twitter;

Στην τέταρτη θέση των επιλογών ο Tom Hanks

Ο Tom Hanks βρέθηκε στην τέταρτη θέση αυτής της λίστας με το 22% των ερωτηθέντων να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους ότι θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος.

Ο ηθοποιός είναι υποστηρικτής του δίδυμου Biden/Harris και μάλιστα ήταν ο οικοδεσπότης το βράδυ που πραγματοποιήθηκε το event της ορκωμοσίας τους.



Δες στη gallery τους υπόλοιπους celebs που «ψήφισε» ο κόσμος.