Τηλεθέαση: Ελεονώρα, Ελένη, Σασμός και Άγριες Μέλισσες κέρδισαν πρωτιές!

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Ελεονώρα, Ελένη, Σασμός και Άγριες Μέλισσες κέρδισαν πρωτιές!

Οι τηλεοπτικές μάχες ξεκίνησαν από την...αυγή και κράτησαν μέχρι τα μεσάνυχτα!

Η Ελεονώρα Μελέτη κερδίζει τα πρωινά μας, η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει να μας εκπλήσσει, η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι βιώνει νικηφόρες στιγμές και το βράδυ οι πρωτιές πήγαν και πάλι στον Σασμό στον Alpha αλλά και στις Άγριες Μέλισσες στον Αnt1, με το GNTM και τη Γη της ελιάς να ακολουθούν...παράλληλα.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μένει μόνη, ο Κωνσταντής κινδυνεύει και το twitter αποθεώνει τον Νώντα!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Από 18% μέχρι 22,4% ήταν οι επιδόσεις κορυφής για το Mega καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη που δεν κέρδισε μόνο το δυναμικό αλλά και το γενικό κοινό. Η παρουσιάστρια παρέδωσε εξαιρετικό lead in και στην Δανάη Μπάρκα η οποία ξεκίνησε με 21,5% στο δυναμικό κοινό και να κλείσει στο 16,5%. Το σερί της νίκης συνεχίστηκε και στην μεσημεριανή ζώνη του Mega με την Ελένη Μενεγάκη να φτάνει το 22,8% μέχρι τις 15.00 δεχόμενη όμως στη συνέχεια μεγάλη πίεση από τον Νίκο Μουτσινά (με πιο υψηλό το 21,4%) ενώ το Ρουκ Ζούκ με την Ζέτα Μακρυπούλια (από 21% μέχρι 14,8%) και το Shopping Star με την Βίκυ Καγιά (μέχρι 17,2% με αρκετές όμως διακυμάνσεις) συμπλήρωσαν την πολύ ενδιαφέρουσα φέτος μεσημερο-απογευματινή ζώνη.


https://www.instagram.com/p/CUZh1XFoLjN

Αργυρώ και Αστέρης, Λάμπρος και Ελένη

Το σκηνικό μετά τις 21.00 το βράδι δεν είχε αλλαγές ή ανατροπές. Ο Σασμός στον Alpha κορυφώθηκε στο 30,9% με μια ενδιάμεση πολύ καλή πορεία στο δυναμικό κοινό, με μικρότερη τηλεθέαση στο 25,3%. Το χαμηλό lead in που παραλαμβάνουν οι 'Αγριες Μέλισσες από το Game of chefs το «τραυματίζει» το πρώτο τέταρτο (αυτό έγινε και στην πρεμιέρα) αλλά παρόλα αυτά έφτασε μέχρι 26,9% ειδικά στα τελευταία λεπτά, όταν είδε δηλαδή η Ελένη στο κατώφλι της, τον Ακύλα! Θα δούμε σήμερα αν η μικρή πτώση συνεχιστεί.

Δημήτρης Λάλος: Όσα αποκάλυψε ο Μαθιός από τον Σασμό για τη δολοφονία και τη γυναίκα του



Η νίκη στο γενικό κοινό πήγε στη…Μάνη και στη Γη της ελιάς!

Το κορίτσια και τα αγόρια του GNTM αλλά και το φιλί για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης μεταξύ του coach Γιώργου Καράβα και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, έφερε γούρι στον διαγωνισμό ομορφιάς που κινήθηκε αρχικά από 13,6% για να τερματίσει μετά τις 23.30 στο 26,7% στο νεανικό κοινό.


https://www.instagram.com/p/CUX_cwljnDk

Στην Μάνη και στην Γη της ελιάς επίσης δεν είχαμε αλλαγές με την σειρά να ξεκινά χαμηλά στο δυναμικό κοινό (15,6%) αλλά να τερματίζει στο 14,4%. Είχε όμως μια εξαιρετική πορεία στο γενικό κοινό με 19,8% ως μικρότερο νούμερο και 25,9% το ανώτερο!



Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έχει μια ισχυρή παρουσία στο prime time και αυτό φαίνεται πως δεν θα αλλάξει εύκολα. Ειδικά τώρα που οι εξελίξεις δε σε αφήνουν να κάνεις ζάπινγκ. Πάντως το γενικό συμπέρασμα του πρώτου μήνα του τηλεοπτικού ανταγωνισμού, δείχνει ξεκάθαρα φέτος πως ο τηλεθεατής αγαπά εκπομπές και σειρές που έχουν περιεχόμενο, ωραίο λόγο και ωραία αισθητική.

#Ευτυχώς