Σασμός: Ο Μαθιός κερδίζει την καρδιά της Βασιλικής και ο Αστέρης είναι έτοιμος για αποκαλύψεις!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός κερδίζει την καρδιά της Βασιλικής και ο Αστέρης είναι έτοιμος για αποκαλύψεις!
Ο δολοφόνος φιλούσε υπέροχα!

Και εκεί που πάμε να χαρούμε με τα ζευγάρια που επιτέλους είναι ευτυχισμένα, κάτι γίνεται και μας χαλούν την ερωτική ατμόσφαιρα του Σασμού στον Αlpha που κάθε βράδυ στις 21.00 κερδίζει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Σήμερα μετά την αποκάλυψη της απιστίας του Στεφανή, η Βασιλική γεμίζει από αγάπη και τρυφερότητα για τον Μαθιό και ο ερωτευμένος Αστέρης ετοιμάζεται να πεί σε όλους ότι αγαπά την Αργυρώ. (μα τι πας να κάνεις;)


https://www.instagram.com/p/CUZnG1Ho77S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Mετωπική Καλλιόπης και Μαρίνας

Το νεκροταφείο φαντάζει ο ιδανικός χώρος για την Καλλιόπη (αφού εκεί είναι θαμμένος ο άντρας της και η οικογένειά του) για να βγάλει τα απωθημένα της βεντέτας στην Μαρίνα Βρουλάκη όταν βρεθούν στα ξαφνικά αντιμέτωπες στα μνήματα. Η Μαρίνα φυσικά την παρακαλεί να μην θεωρεί τον γιό της ως ένοχο για την δολοφονία του Στεφανή, αλλά εκείνη δεν πείθεται και ορκίζεται εκδίκηση για μια ακόμη φορά. Οι έρευνες συνεχίζονται στην αστυνομία και καλούν ξανά για ανάκριση τον Κώστα αλλά και τον Μανόλη. Ο οποίος ξαναβλέπει εφιάλτη από την ημέρα του φονικού και τώρα πια βλέπουμε ξεκάθαρα το πρόσωπο του Μαθιού φορώντας το κρητικό σαρίκι στο κεφάλι του να πυροβολεί τον Στεφανή.

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά ο Μανόλης βάζει τον Πέτρο στην φυλακή!



Η Βασιλική βρίσκει παρηγοριά στον Μαθιό

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα δέχεται την πρόταση γάμου του Γιώργη και φυσικά παίρνει και το δαχτυλίδι και αποφασίζει να τον παντρευτεί, παρόλο που δεν έχει ξεπεράσει τον Πετρή. Στο σπίτι όμως των Σταματάκηδων, θυμωμένη για την απιστία του συγχωρεμένου της συζύγου η Βασιλική ψάχνει απαντήσεις από τον Μαθιό για το αν γνώριζε ποια είναι η ερωμένη του, τη στιγμή που καίει το δώρο που είχε βρει λέγοντας «καίω την ζωή μου». Φυσικά του κάνει ένα τρυφερό χάδι στο πρόσωπο, ο Μαθιός που είναι ερωτευμένος μαζί της ανταποκρίνεται, αλλά δεν είναι ακόμη η στιγμή για να θυμηθούν το ειδύλλιο που είχαν στο παρελθόν.



'Ολα για όλα από τον Αστέρη

Παρόλο που η πρώην αρραβωνιαστικιά του Στέλλα παίρνει την διαβεβαίωση της πεθεράς της Καλλιόπης ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα ξαναβρεί με το γιό της, ο Αστέρης είναι τυφλωμένος από έρωτα και έτομος να αποκαλύψει ότι έχει δεσμό με την Αργυρώ. Εκείνη βέβαια είναι επιφυλακτική, γιατί ξέρει ότι οι μανάδες τους μόλις το μάθουν όχι απλά θα θυμώσουν αλλά θα κάνουν τα πάντα για να τους χωρίσουν. Που να ήξεραν και για την συνάντηση στο νεκροταφείο μεταξύ Μαρίνας και Καλλιόπης! Πάντως στο twitter ο έρωτας τους έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί το κοινό απαιτεί να κάνουν επιτέλους σχέση ο Μαθιός με την Βασιλική!

#Ερχεται η στιγμή της αλήθειας