Σασμός: Το Twitter δόξασε το πρώτο φιλί του Μαθιού με τη Βασιλική (photos)

294 SHARES

O Μαθιός βρήκε τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και έδωσαν το πρώτο τους φιλί!

Είκοσι χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Μαθιός και η Βασιλική αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί και τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης.

«Τίποτα δεν θα μας χωρίσει πια. Δεν πρόκειται να σε πιέσω. Δεν θα το έκανα ποτέ. Θα περιμένω όσο χρειαστεί. Ξέρω να περιμένω. Βασιλική; Περίμενα 20 ολόκληρα χρόνια, μπορώ να περιμένω άλλα τόσα», είπε ο Μαθιός στην Βασιλική, προκαλώντας συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό. 

Ο Δημήτρης Λάλος κατάφερε για ένα ακόμα βράδυ στον Alpha να κάνει το Twitter να ανατριχιάσει και τα σχόλια ήταν πολλά. 

 

Τι θα δούμε στον Σασμό τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο.

Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση. Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί…

Τι άλλο είδαμε στο επεισόδιο πέρα από το πρώτο φιλί Μαθιού Βασιλικής:

Η επίσκεψη της Αργυρώς σε ψυχολόγο αναστατώνει την Μαρίνα, αλλά και την ίδια. Η Σοφία την πιέζει να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με τους εφιάλτες του παρελθόντος. Η γιαγιά Ειρήνη από την άλλη κρύβει τα αποκόμματα των εφημερίδων που προκάλεσαν το κακό, αλλά όχι και το γεγονός ότι υπήρχε κάποιος άλλος, πιο σκοτεινός λόγος για τη δολοφονία του γιου της, αφήνοντας τη Μαρίνα εμβρόντητη! Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα αποκόμματα των εφημερίδων σχετικά με τη δολοφονία του Μάρκου Βρουλάκη, τα οποία κρατούσε φυλαγμένα η γιαγιά Ειρήνη, τα βρήκε η Αργυρώ και επηρεάστηκε ψυχολογικά, αρνητικά.

 

Στη συζήτηση που κάνουν οι δύο γυναίκες, η γιαγιά Ειρήνη για πρώτη φορά αφήνει να εννοηθεί πως ο Βασίλης Σταματάκης δολοφόνησε τον γιο της για ένα πολύ σοβαρό λόγο και όχι για κτηματικές διαφορές. Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά. Το πρόβλημα που είχε η Τζένη με τον Άγη τακτοποιήθηκε από τον Μαθιό και οι δύο νέοι συζητούν αυτό το θέμα.

Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να μείνουν μακριά για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά!

 

294 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ