Σε έξαλλη κατάσταση η Tori Spelling: Ενισχύονται οι φήμες περί διαζυγίου (video)

Ιωάννα Τζανή
Σε έξαλλη κατάσταση η Tori Spelling: Ενισχύονται οι φήμες περί διαζυγίου (video)

Η ατζέντα που μαρτυρά τους λόγους για τους οποίους ήταν θυμωμένη η Tori Spelling.

Η Tori Spelling, εντοπίστηκε σε έξαλλη κατάσταση έξω από το γραφείο του δικηγόρου της, κρατώντας ένα σημειωματάριο που, κάνοντας ζουμ, φαίνεται ευδιάκριτα ότι περιέχει σημειώσεις περί «επιμέλειας», «υποστήριξης» και «περιουσιακών στοιχείων».

Αν αυτό δεν είναι τρανταχτό στοιχείο για επερχόμενο διαζύγιο με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της, Dean McDermott, τότε τι είναι;

Ο χωρισμός έρχεται

Το ζευγάρι συνεχίζει να διαψεύδει τις φήμες που τους θέλουν να είναι στα «μαχαίρια», αλλά τίποτα δεν ξεφεύγει από τους παπαράτσι του Los Angeles. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα (18/10/21) έρχονται να ενισχύσουν τα όσα ακούγονται.

Τι απάντησε η διάσημη ηθοποιός για τον σάλο που προκάλεσε το post της περί εγκυμοσύνης


https://www.instagram.com/p/CUWO5g5DeK2

Η 48χρονη εθεάθη πολύ εκνευρισμένη, φωνάζοντας έντονα στο τηλέφωνο, ενώ κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός την «τσακώνει» να κάνει επιθετικές χειρονομίες.

Η ηθοποιός ήταν συντηρητικά ντυμένη και φορούσε ένα μαύρο κοστούμι που δεν άφηνε σχεδόν τίποτα ακάλυπτο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά και το look της συμπλήρωναν ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές γόβες και ένα χρυσό κολιέ.



Σύμφωνα με τους παπαράτσι, η star του Hollywood κάθισε για περίπου μια ώρα μέσα στο γραφείο του δικηγόρου της, ενώ μετά το έντονο τηλεφώνημα που είχε, μπήκε μέσα σε ένα μεγάλο γκρι αυτοκίνητο και έφυγε.

Τα στοιχεία περί κρίσης του γάμου Spelling - McDermott

Την περασμένη εβδομάδα, ο Dean McDermott εθεάθη να συνομιλεί με δύο γυναίκες σε πάρκινγκ, λίγο πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου των παιδιών του, χωρίς να φορά τη βέρα του.

Τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, ο παρουσιαστής αρνήθηκε με έμμεσο τρόπο ότι ο γάμος του με την Tori Spelling περνά κρίση. «Είναι πολύ περίεργο που ο κόσμος έχει την ανάγκη να ξέρει για τον γάμο μας», είπε σε ένα επεισόδιο του podcast «Feminine Warrior», προσθέτοντας:

«Τι συμβαίνει με την Tori και τον Dean; Δε φοράει τη βέρα της...Γιατί πρέπει να το ξέρεις αυτό; Πώς θα επηρεάσει αυτό τη μέρα σου;»


https://www.instagram.com/p/COf1zETL4Sa

Ο McDermott ανέφερε αμέσως μετά ότι δε θέλει να απαντά πλέον σε όλες αυτές τις εικασίες.

Έξαλλος ο Dean McDermott για τις φήμες χωρισμού με την Tori Spelling

Τον Ιούνιο του 2021, η Spelling αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια, βάζοντας με τα λεγόμενά της «λάδι στη φωτιά». Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει άμεσα ότι ο γάμος τους οδεύει προς διάλυση.

tori spelling1

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Μάιο του 2006 και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: τον 14χρονο Liam, τη 13χρονη Stella, τη 10χρονη Hattie, τον 9χρονο Finn και τον μόλις 4 ετών Beau.