To Twitter δικάζει ακόμα τον Πετρούνια μετά τη συγνώμη: Απαρηγόρητη η Βασιλική Μιλλούση

Πατούλια Κατερίνα
To Twitter δικάζει ακόμα τον Πετρούνια μετά τη συγνώμη: Απαρηγόρητη η Βασιλική Μιλλούση

Χιλιάδες σχόλια για τον Πετρούνια - Ξέσπασε η Μιλλούση.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια όπως έγιναν σε event το βράδυ της Τρίτης και αφορούσαν στο ελληνικό #metoo, συνεχίζουν να φέρνουν αντιδράσεις.

Παρά τη διπλή συγνώμη του Ολυμπιονίκη στους κρίκους και μέσω Instagram αλλά και στον Νίκο Χατζηνικολάου, δεν λένε να κοπάσουν την θύελλα αντιδράσεων.

Απαρηγόρητη η Βασιλική Μιλλούση- Όσα είπε στο Happy Day

«Δεν μου είναι καθόλου εύκολο να μιλάω για τον Λευτέρη, έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη, είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo, απάντησε εντελώς λάθος, η Σοφία Μπεκατώρου είναι φίλη μας, ναι έχει βγει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήθελε να πει», τόνισε η Βασιλική Μιλλούση η οποία συμπλήρωσε:



«Αυτό που ήθελε να διαφυλάξει είναι να μην γίνει κατάχρηση αυτού. Ο Λευτέρης είναι πολύ ρομαντικός, αγαπά τον αθλητισμό και την ενόργανη γυμναστική, θέλει να προφυλάξει τον αθλητισμό, τους προπονητές και τους συναθλητές του, είναι εντελώς άδικο αυτό, δικαιολογώ τον κόσμο, με αυτό που βγήκε στη συνέντευξη. Θα έλεγε ποτέ ο Λευτέρης πως στηρίζει την κακοποίηση και τους βιασμούς;», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εξηγεί πως δεν πρέπει ούτε να φοβούνται τα παιδιά να έρθουν στον αθλητισμό.

Οι κατάρες για τα παιδιά τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μάλιστα πως η οικογένεια του Λευτέρη και της Βασιλικής δέχτηκαν μέχρι και κατάρες για τα παιδιά τους ενώ εξήγησε πως η Βασιλική ήταν απαρηγόρητη και έκλαιγε για όλο αυτό που συνέβη με τοξικά σχόλια:
«Σαν οικογένεια, μόλις ακούσαμε την Πολύζου, κλαίγαμε μαζί. Δεν βγαίνω να τον δικαιολογήσω, Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως δεν είναι αυτό ο Λευτέρης, είμαι πολύ στεναχωρημένη, είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου μετά τον χαμό των γονιών μου».



Η άστοχη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo ξεσήκωσε αντιδράσεις (video)

Η ψυχολογία του Πετρούνια

Η Μιλλούση αποκάλυψε πως από το πρωί χτες, όταν ο Λευτέρης είδε πώς εξελίσσονταν τα πράγματα πάγωσε και το μόνο που θέλει τώρα είναι να απομονωθεί και να βρει τη δύναμή του για την προστασία του σπιτιού του.

Tι είπε ο Πετρούνιας στη συγνώμη του:

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου. Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας. Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, γιατί δεν έχω δει κάτι, εάν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω και έχει καταφέρει τους στόχους να τους υλοποιήσει, δεν έχει τέτοιο back up ή τέτοιου είδους παράπονο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Συνεχίζει να τρεντάρει το hastag Πετρούνιας:

trend

Η συγνώμη του Ολυμπιονίκη δεν φαίνεται να έχει πείσει τους χρήστες του Twitter που συνεχίζουν να γράφουν σχόλια για τη δήλωση και τη συγνώμη πια του Πετρούνια. Πλησιάζουν τα 10.000 τα σχόλια και ο Πετρούνιας παραμένει πρώτο trend στο Twitter.