Πόσο στραβά μπορεί να πάει ένα ραντεβού στο First Dates; Ναταλία και Δημήτρης μάς έδειξαν πόσο πολύ!

Τζένη Ντεμιράι
Πόσο στραβά μπορεί να πάει ένα ραντεβού στο First Dates; Ναταλία και Δημήτρης μάς έδειξαν πόσο πολύ!

Στο συγκεκριμένο ραντεβού στο First Dates πήγαν όλα στραβά και αυτό δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα ένα επεισόδιο του First Dates προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Πέμπτης 25 Απριλίου και η προσοχή όλων στράφηκε σε ένα ζευγάρι που δεν κατάφερε να δει ο ένας με τον άλλον με «καλό μάτι» από την αρχή της γνωριμίας τους.

To First Dates επέστρεψε και το Twitter/ X υποκλίθηκε: H θεαματική αλλαγή της Ζενεβιέβ ως άλλο GNTM

Ναταλία και Δημήτρης είναι η απόδειξη του πόσο στραβά μπορεί να πάει ένα ραντεβού

Πρόκειται για την 30χρονη Ναταλία, η οποία μόλις είδε ποιος είναι το ραντεβού της είπε «Θέλω να φύγω», με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να προσπαθεί να την πείσει να δώσει μία ευκαιρία στον επίσης 30χρονο Δημήτρη.

Τα αισθήματα γρήγορα φάνηκε να είναι αμοιβαία, αφού και ο Δημήτρης δεν εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της Ναταλίας αλλά και από τη συμπεριφορά της. Εκείνη, βέβαια, ήταν ήδη πολύ αρνητικά προκατειλημμένη.

Το δείπνο τους κατέληξε να κεραστεί από την παραγωγή του First Dates αφού και οι δύο φάνηκε να μην περνούν καλά σε αυτό. Ωστόσο, η Ναταλία έδειξε να απολαμβάνει το φαγητό του εστιατορίου, ακόμα και τη στιγμή που ο Δημήτρης πνιγόταν και προσπαθούσε να βρει μία λύση για να σταματήσει να βήχει.

Το Twitter/X και οι επικές του ατάκες

Όπως είναι λογικό, στο συγκεκριμένο ραντεβού πήγαν όλα στραβά και αυτό δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Twitter/ X.

Το #FirstDates ήταν ανάμεσα στα trends της πλατφόρμας από το βράδυ της Πέμπτης, ενώ Ναταλία και Δημήτρης πρωτοστάτησαν στα σχόλια, τα οποία, φυσικά, είχαν χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Δες μερικά από τα χιουμοριστικά σχόλια που έκαναν χρήστες του Twitter/X για το συγκεκριμένο ζευγάρι

Η προσπάθεια της Ζενεβιέβ και της παραγωγής να βρουν τι πάει λάθος με αυτό το ραντεβού

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού επενέβη τόσο η Ζενεβιέβ όσο και το προσωπικό του εστιατορίου, θέλοντας να βοηθήσουν την κατάσταση. «Δεν με ελκύει πάρα πολύ. Δεν μου βγάζει κάτι ερωτικό», ακούγεται να λέει ο Δημήτρης, μιλώντας στο προσωπικό. Ενώ λίγο νωρίτερα στο Q&A είχε επισημάνει:

«Κάποια στιγμή (η Ναταλία) σηκώθηκε κι έφυγε, πράγμα το οποίο ήταν άκρως προσβλητικό για έναν άνθρωπο που γνωρίζει λίγα λεπτά και πρέπει να τον μάθεις».

Η Ναταλία από την πλευρά της τόνισε: «Δεν έχει ωραίο χαμόγελο», μιλώντας στη Ζενεβιέβ στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου. Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Τον cameraman θέλω, αυτός μου αρέσει».

Τότε, η Ζενεβιέβ της εξήγησε:

«Γενικότερα, το First Dates έχει κουκλάκια ζωγραφιστά, όλοι μας αλλά είμαστε όλοι μας και παντρεμένοι. Ο μόνος που είναι ανύπαντρος είναι η Γεωργία».

Το δείπνο έληξε με τη Ζενεβιέβ να ανακοινώνει ότι κερνάει το τραπέζι τους και τη Ναταλία να χορεύει και να τραγουδά Άννα Βίσση, προσκαλώντας όλο το μαγαζί να συνεχίζουν τη βραδιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Πάντως, ακόμα και το κοινό τους Q&A στο τέλος του ραντεβού ήταν αρκετά άβολο. «Θα ήθελα μετά χαράς να βγω δεύτερο ραντεβού, ούτως ώστε να μάθω και τα υπόλοιπα τραγούδια της Άννας Βίσση» είπε ο Δημήτρης, ενώ η Ναταλία σχολίασε: «Δεν θεωρώ ότι μπορούμε να βγούμε δεύτερο ραντεβού γιατί τα χαλάμε λίγο, εγώ είμαι Βισσικιά, κι εκείνος Κιαμικός».

Λίγο πριν την πρεμιέρα στο First Dates είχαμε γενέθλια και ο «barman της καρδιάς μας» γέμισε ευχές