4 διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν μέσα από τα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν μέσα από τα social media

Κάποιες γνωριμίες μάλιστα κατέληξαν σε γάμο και οικογένεια.

Τα social media τα τελευταία χρόνια έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας σε όλες τις πτυχές της. Από την επαγγελματική ζωή, μέχρι την προσωπική, τα social δίνουν πάντα το παρών. Η χρησιμότητά τους φυσικά είναι αποδεδειγμένη, όμως φανταζόσουν ποτέ πως θα γνώριζες το άλλο σου μισό από τα social.

Πριν από δέκα-δώδεκα χρόνια αυτό θα ακουγόταν σαν αστείο, όμως πραγματικά μπορεί να συμβεί, και έχει συμβεί. Και δεν μιλάμε για εσένα ή εμένα τους «κοινούς θνητούς», αλλά τους celebrities. Πίστευες ποτέ πως μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο;

Λοιπόν συνέβη, και όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές, αφού 4 ζευγάρια γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν από τα social media.



Nick Jonas-Priyanka Chopra

Τον Δεκέμβριο κλείνουν δύο χρόνια παντρεμένοι, όμως ποιος να τους το έλεγε πιο πριν ότι ο ένας θα έβρισκε στον άλλο τον έρωτα της ζωής του, με τη βοήθεια των social media. O γνωστός τραγουδιστής και η 39χρονη ηθοποιός από την Ινδία και κολλητή της Meghan Markle γνωρίστηκαν το 2018, όταν εκείνος της έστειλε κάποια μηνύματα στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος τραγουδιστής της έγραψε στον τοίχο της: «Μερικοί φίλοι λένε πως πρέπει να συναντηθούμε». Η Priyanka είδε την ανάρτηση και του σχολίασε: «Η ομάδα μου μπορεί να το δει αυτό, γιατί δεν μου στέλνεις απλώς μήνυμα»; Το ένα έφερε το άλλο, τα μηνύματα συνεχίστηκαν για καιρό με τους δυο τους να συναντιούνται πρώτη φορά στο πάρτι του Vanity Fair για τα Oscar το 2018 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

priyankachopra 46153626 368550470618807 6193731808661895091 n

Η Priyanka επέστρεψε στην Ινδία, όμως συνέχισε να μιλάει με τον Nick Jonas. Δύο μήνες μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνας τους, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εκθαμβωτικοί! Δες για πρώτη φορά τις φωτογραφίες από τον γάμο Priyanka Chopra-Nick Jonas

Dua Lipa και Anwar Hadid

H Dua Lipa και ο Anwar Hadid είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα hot ζευγάρια της showbiz. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε σε ένα barbeque πάρτι, με τη Dua εντυπωσιασμένη από τον Anwar να του στέλνει στα social μήνυμα. Η επόμενη συνάντηση έγινε στο πάρτι γενεθλίων του αδερφού των Gigi-Bella Hadid και έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους.

dualipa 204147084 512465953408562 1028312405331164506 n

Τόσο στο Instagram του Anwar, όσο και στης Dua θα δεις κοινές φωτογραφίες που ανεβάζει το ζευγάρι κάθε τόσο, χωρίς πλέον να κρύβει τον έρωτά του.

Mandy Moore-Taylor Goldsmith

Η Mandy Moore και ο σύζυγός της πια, Taylor Goldsmith γνωρίστηκαν επίσης στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ανέβασε στο account της μια φωτογραφία με το άλμπουμ του τραγουδιστή.

Σε συνέντευξή της παλαιότερα στο People είχε αναφέρει: «Έβγαλα φωτογραφία το άλμπουμ και την ανέβασα στο Instagram. O Taylor είδε την ανάρτηση και μου έστειλε ένα μήνυμα. Μετά ανταλλάξαμε κάποια emails, βγήκαμε ραντεβού, και τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Ευχαριστώ το Instagram που με βοήθησε να συναντήσω τον αρραβωνιαστικό μου».

Στην ίδια συνέντευξή της είπε: «Περνάμε πολλές ώρες μιλώντας με facetime. Εμείς ερωτευτήκαμε πριν καν κρατήσει ο ένα το χέρι του άλλου ή προτού φιληθούμε. Ήταν υπέροχο». Η σχέση του ζευγαριού δημοσιοποιήθηκε το 2015, ενώ ο γάμος τους έγινε το 2018. Τον Φεβρουάριο του 2021 η Mandy έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, τον August Harrison Goldsmith.

mandy3

Lana Del Ray-Clayton Johnson

Η Lana Del Ray είναι μία από τις τραγουδίστριες που έχουν εξαιρετική φωνή και τόσα χρόνια απασχολεί μόνο με τη δουλειά της. Ποτέ δεν είχε γίνει κανένα θέμα για την προσωπική της ζωή μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Clayton Johnson. Η γνωριμία τους έγινε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια ακολούθησε ο ένας τον άλλο στα social.

Η Lana Del Rey ανέβασε την πρώτη φωτό με τον αρραβωνιαστικό της στα social

Λίγες εβδομάδες μετά η Lana και ο γοητευτικός μουσικός πόσταραν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Μάλιστα, πέρυσι αρραβωνιάστηκαν, με τη Lana να δείχνει περήφανα το μονόπετρό της.