Spoiler Γη της ελιάς: Καταρρέει ο Ισίδωρος παράλυτη η Αρετή και μια απαγωγή συγκλονίζει τη Μάνη!

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Γη της ελιάς: Καταρρέει ο Ισίδωρος παράλυτη η Αρετή και μια απαγωγή συγκλονίζει τη Μάνη!

Ο Στάθης και η Ιουλία χωρίζουν και η Ισμήνη γίνεται ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο!

Η Χαίδω στη Γη της ελιάς στο Mega, αποδεικνύεται τελικά ο φορέας όλων των συμφορών στη Μάνη. Εκτός από τις κατάρες της, τώρα ξεκινά τις αποκαλύψεις. Λέει στην Αρετή για τον παράνομο δεσμό του άντρα της, εκείνη εμπλέκεται σε τροχαίο και η ζωή της κινδυνεύει, ενώ ο πρώην σύζυγος της Ισμήνης απαγάγει το μωρό τους. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος κάνει δυναμικό ξεκίνημα στη σειρά.

Γη της ελιάς: Το κοινό έχει αναστατωθεί με τις απειλές της Χάιδως - Τις εννοεί ή μπλοφάρει;


https://www.instagram.com/p/CVtXPOCo6t8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενός κακού μύρια έπονται

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ένα συγκλονιστικό κρεσέντο εξελίξεων. Η Χάιδω βυθισμένη στην δική της κακή μοίρα, προσπαθεί να κάνει και τους άλλους δυστυχισμένους. Λέει στην Αρετή πως ο Στάθης έχει κρυφό δεσμό με την Ιουλία και εκείνη παίρνει απεγνωσμένη το αυτοκίνητό της και εμπλέκεται σε τροχαίο που θα την στείλει στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο αυτό αλλά για ένα διάστημα δεν θα μπορεί να περπατήσει. Αυτό το γεγονός ταράζει τον Στάθη που αναγκάζεται να χωρίσει με την Ιουλία.


https://www.instagram.com/p/CVu_VU9gSuA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πτώση του ισχυρού Βρεττάκου

Ο Ισίδωρος δείχνει ανίκητος και δυνατός, αλλά δεν είναι. Ο γιός του τον πιέζει για την περιουσία και όλο αυτή η πίεση για την άγνωστη κόρη του Αντιγόνη που εμφανίστηκε ξαφνικά στην ζωή του θα τον φτάσει στο τέλμα. Καταρρέει μπροστά σε όλους και η ζωή του κινδυνεύει. Η κόρη του ως γιατρός θα είναι εκείνη που στην ουσία θα του σώσει τη ζωή. Αυτό το ηθικό βάρος δεν μπορεί επίσης να το διαχειριστεί. Θα αναγκαστεί όμως να την βάλει στη ζωή του.

isidoros

Η εγγονή του Λυκούργου χάνεται…

Η Ισμήνη που έχει έρθει πολύ κοντά με τον Κωνσταντίνο βιώνει την μεγαλύτερη στεναχώρια μιας μάνας. Απαγάγουν ξαφνικά την κόρη της ενώ βρίσκεται στο σπίτι με την κυρία που την προσέχει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο πατέρας της βρίσκεται και εκείνος σε έναν πανικό. Αλλά και θυμωμένος νιώθει παράλληλα ο Λυκούργος γιατί δεν έδωσε σημασία στις απειλές του πατέρα της μικρής. Όλοι εκείνον υποψιάζονται.

Spoiler Γη της ελιάς: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μπαίνει στη σειρά μαζί με μια ηθοποιό έκπληξη

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος που θα υποδυθεί τον Σάββα και πρώην σύζυγο της Ισμήνης, καταφθάνει στην Μάνη και κάνει δυναμική είσοδο στη σειρά. Είναι τελικά εκείνος υπεύθυνος για την απαγωγή της κόρης του;