Σασμός: Το κοινό ξεκαρδίστηκε στο Twitter με την πράκτορα Καλλιόπη στην παρακολούθηση της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το κοινό ξεκαρδίστηκε στο Twitter με την πράκτορα Καλλιόπη στην παρακολούθηση της Βασιλικής

Έρχεται το σοκ με την ανακάλυψη της σχέσης της με το Μαθιό στο επεισόδιο της Δευτέρας

Χθες η Καλλιόπη στο Σασμό του Alpha, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τη Βασιλική για να ανακαλύψει για ποιο λόγο την υποπτεύεται η αστυνομία και αν έχει τελικά σύντροφο. Η επιχείρηση...«ακολουθώ τη Βασιλική» έγινε σε απόσταση αναπνοής ξεσηκώνοντας εκατοντάδες ξεκαρδιστικά σχόλια των τηλεθεατών. Αλλά τα γέλια κόπηκαν αμέσως με την παρουσίαση του τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας όπου η Καλλιόπη συνεχίζει την παρακολούθηση στο σπίτι της και πιάνει επ'αυτοφώρω σε ερωτική στιγμή το γιο της Μαθιό και τη Βασιλική.

anthoula2

Δυο Spoiler σε ένα - Σασμός: Ποια είναι η Ανθούλα; Και γιατί την έκλεισε σε ίδρυμα η Καλλιόπη;



Κρητικός πράκτορας Θου Βου

Η Καλλιόπη άρχισε να ακολουθεί τη χαρούμενη Βασιλική τόσο κοντά, που παραλίγο θα έπεφτε πάνω της! Καμία διακριτικότητα και καμία προστασία για να μην γίνει αντιληπτή. Η δε Βασιλική που την είχε σχεδόν πίσω της δεν κατάλαβε τίποτε αν και γύρισε το κεφάλι της αρκετές φορές! Η ατυχής σκηνοθεσία σε αυτή τη σκηνή έφερε σπαρταριστά σχόλια στους τηλεθεατές και χρήστες του Twitter.

kalliopi7

Aποκάλυψη τώρα

Τα πράγματα όμως σοβαρεύουν στο επεισόδιο της Δευτέρας, όταν η Καλλιόπη καταλαβαίνει ότι η Βασιλική ενώ λέει ότι είναι στο Ρέθυμνο στο γιο της, έχει επιστρέψει κρυφά και νωρίτερα στο σπίτι της. Στήνει καρτέρι, βλέπει τα φώτα και εισβάλλει στο σπίτι. Το σοκ είναι μεγάλο όταν βλέπει το γιο της σε τρυφερές περιπτύξεις μαζί της και κάνει να φύγει αλλά με το θόρυβο που κάνει γίνεται αντιληπτή. Το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη λαχτάρα. Από εδώ και πέρα τίποτε δεν θα είναι πια το ίδιο και ο Μαθιός θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CWGghYvq4xh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνη είναι σε έξαλλη κατάσταση και αυτός αμετάπειστος, να κάνει πίσω και να εγκαταλείψει τον έρωτά του. Αυτό θα τον οδηγήσει να φύγει από το σπίτι του για ένα διάστημα, αφήνοντας έκπληκτο και τον Αστέρη. Ήλπιζε ότι θα ήταν ο πρώτος που θα αποκάλυπτε το δικό του δεσμό, αλλά έπεσε έξω. Του κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί είναι η πρώτη φορά που βλέπει τον αδελφό του να συγκρούεται τόσο σφοδρά με την μητέρα τους. Εκείνος προς το παρόν γλιτώνει.

(δείτε στη photo gallery μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Το δίλημμα του Μαθιού μια...τυχαία δολοφονία και η Καλλιόπη σε ρόλο ντετέκτιβ

Σασμός: Οι υποψίες για την δολοφονία του Στεφανή πέφτουν στη...Βασιλική - Ο Μαθιός πάλι γλιτώνει

Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ φεύγουν από το χωριό – η μεγάλη σύγκρουση έρχεται!