Σασμός: Το δίλημμα του Μαθιού μια...τυχαία δολοφονία και η Καλλιόπη σε ρόλο ντετέκτιβ

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το δίλημμα του Μαθιού μια...τυχαία δολοφονία και η Καλλιόπη σε ρόλο ντετέκτιβ

Θα τα συγχωρήσουμε ως κοινό, όλα στο Μαθιό; Θυμώνει με τον αστυνόμο, αναβάλλει το ταξίδι και δεν αποκαλύπτει στη Βασιλική (την πιο αθώα τελικά στη σειρά Σασμός) ότι η αστυνομία την υποπτεύεται για την δολοφονία του άντρα της και παρόλα αυτά δεν αισθάνεται τύψεις.

Σε δίλημμα θα μας βάλει με τη συμπεριφορά του σήμερα ο Μαθιός, σε δίλημμα όμως θα μπει και εκείνος όταν ακυρώνει το ταξίδι του με τη Βασιλική, απόψε στο Σασμό του Alpha. Μια δολοφονία που έχει σχέση με έναν παλιό εχθρό του Στεφανή στρέφει αλλού τις έρευνες, η Καλλιόπη υποψιάζεται τη Βασιλική και την παρακολουθεί λίγο πριν συναντήσει το Μαθιό, ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να γυρίσει στο σπίτι τους.

vasiliki mathios sasmos

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν ταξίδι και το Twitter το περιμένει πώς και πώς



«Δεν φτάνει όλα αυτά που περνάει τις ρίχνετε και ευθύνες τώρα;»

Με νεύρα τεντωμένα θα απαντήσει ο Μαθιός στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη και στην Ντίνα όταν τεθεί το ερώτημα αν η Βασιλική γνώριζε την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της. Εμμέσως πλην σαφώς, αν είχε κίνητρο να τον σκοτώσει και αν είχε και εκείνη κάποιο κρυφό φλερτ. Ο Μαθιός απαντά πως «Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς, αλλά η Βασιλική αποκλείεται να έχει γκόμενο. Αυτό δεν το δέχομαι. Είναι υπεράνω υποψίας» χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι. Όσκαρ υποκριτικής ο Μαθιός. Αλλά η Ντίνα θα αρχίσει να τον υποψιάζεται. Όλο και του πετά μπηχτές για τα μυστικά του παρελθόντος που μπορεί να κρύβει ο καθένας μέσα του.



Κατανοητή η στάση μέχρι εδώ. Για τη συνέχεια όμως, έχουμε τις αντιρρήσεις μας. Γιατί όταν πηγαίνει στη Βασιλική και αναβάλλει το ταξίδι τους με μια αστεία δικαιολογία, δεν της λέει ότι τον κάλεσαν στην αστυνομία. Τώρα να τον συγχωρέσουμε για αυτό γιατί δεν ήθελε να τη στεναχωρήσει ή το έκανε και με λίγο...δόλο γιατί φοβάται για τον εαυτό του; Πάντως η Βασιλική που έκανε και όνειρα για αυτό το ταξίδι (και κάποιες αγορές όπως λέει) μοιάζει πολύ πικραμένη με την αναβολή. Είναι η πια αθώα και η πιο αδικημένη ηρωίδα του Σασμού.



Η Καλλιόπη στα ίχνη της Βασιλικής

Ο Αστέρης μαρτυρά στη μητέρα του ότι φώναξαν το Μαθιό στην αστυνομία και ότι υποψιάζονται τη Βασιλική και εκείνη ανάβει μεμιάς. Αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Και μάλιστα τη βρίσκει σε ένα καφέ την ώρα που περιμένει το Μαθιό. Ευτυχώς τελευταία στιγμή όλα, αλλάζουν. Δεν αργεί όμως που θα τους πιάσει στα...πράσα.


https://www.instagram.com/p/CUanBj3oynD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια νέα δολοφονία

Ένα πτώμα που θα βρεθεί έξω από το χωριό, οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας σε έναν από τους εχθρούς του Στεφανή ο οποίος είχε και αρχικά ανακριθεί, αν είχε κίνητρο για την δολοφονία του. Εκείνος μαρτυρά πως ευθύνεται για τη γυναίκα που βρήκαν σκοτωμένη, αλλά αρνείται πως ενέχεται και στην υπόθεση του Στεφανή. Η αστυνομία τον πιέζει να ομολογήσει και οι έρευνες ξεφεύγουν πλέον από το Μαθιό και τη Βασιλική.

argiro spiti

Οι προσπάθειες του Πέτρου πέφτουν στο κενό

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να γυρίσει στο σπίτι τους, αλλά εκείνη ετοιμάζεται να φύγει μαζί του για την Αθήνα. Το μόνο που τη βάζει σε σκέψεις είναι όταν εκείνος της αναφέρει το ενδεχόμενο να τα μάθει όλα η Καλλιόπη. Τότε η Αργυρώ διστάζει. Δεν ξέρουν όμως τα αδέλφια Βρουλάκη, πως προς το παρόν η καπετάνισσα Σταματάκη έχει άλλες έγνοιες. Κυρίως με τη Βασιλική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο δρόμος για το...δεύτερο φονικό μόλις άνοιξε. Το μεγάλο λάθος της Καλλιόπης

Σασμός: Ποιο μεγάλο μυστικό κρύβει η Καλλιόπη; Αντιμέτωπη με την Αργυρώ και τη Μαρίνα

Σασμός: Ο γρίφος μιας φωτογραφίας το μυστικό της Καλλιόπης και η...τύχη του Μαθιού