Adele: «Το διαζύγιο με συνέτριψε! Δεν ήξερα ποια ήμουν» - Η συγκλονιστική της εξομολόγηση

Κατερίνα Μπούσιου
Adele: «Το διαζύγιο με συνέτριψε! Δεν ήξερα ποια ήμουν» - Η συγκλονιστική της εξομολόγηση

Το άγνωστο μυστικό της ταξίδι στην Ελλάδα και η συγκλονιστική της εξομολόγηση και φωτογράφηση στην κρεβατοκάμαρά της, στο περιοδικό Rolling Stone. Οι ημέρες της απομόνωσης και της θλίψης, η δυσανεξία, η κρίση ταυτότητας και η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει μέσα σε μια νύχτα.

Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει και επίσημα στις 18 Νοεμβρίου το νέο της άλμπουμ «30» μετά από έξι χρόνια αποχής από τη δισκογραφία, η Adele κάνει μια αποκαλυπτική εξομολόγηση για το δύσκολο διάστημα μετά το διαζύγιό της και πως αποφάσισε ένα πρωινό να τα αλλάξει όλα! Μιλά για την κρίση ταυτότητας που πέρασε, τις ημέρες που απλά δεν κουνιόταν από το κρεβάτι της, τη δυσανεξία, τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, το λόγο που αυτό το άλμπουμ είναι γραμμένο για όσα πέρασε με το χωρισμό της και το νέο της εαυτό. Και αποκαλύπτει πως ένα από τα πρώτα ταξίδια που έκανε για να αλλάξει η διάθεσή της, ήταν στην Ελλάδα.


https://www.instagram.com/p/CWIvHB2pBSm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δε γνώριζα τον εαυτό μου, δεν ήξερα ποια ήμουν»

Η γυναίκα φαινόμενο, η πιο ταλαντούχα τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone ενώ τη φωτογράφιζαν στο... κρεβάτι της. Συμβολική κίνηση, γιατί για πρώτη φορά μιλά για το διάστημα μετά το διαζύγιο της, όταν αποφάσισε να απομονωθεί από όλους, περνώντας τις ημέρες της απλά μένοντας στο κρεβάτι και παρακολουθώντας επεισόδια από την αγαπημένη της σειρά The Sopranos.


https://www.instagram.com/p/CWIywiqrgsw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όπως λέει: «Δεν γνώριζα τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε η κρίση ηλικίας και ότι πλησίαζα στα 30, αλλά δεν μου άρεσε ποια ήμουν. Μετά το διαζύγιο, ένιωθα συντετριμμένη. Αισθανόμουν αμήχανα. Μέχρι τότε δεν το είχα αισθανθεί. Νόμιζα ότι δεν έκανα...καλή δουλειά»

adele oprah copy

Η Adele κάθεται στη θέση της Meghan Markle και μιλάει στην Oprah! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί

Το καινούργιο της άλμπουμ είναι γραμμένο με τραγούδια τα οποία εμπνεύστηκε από εκείνη τη δύσκολη περίοδο, χωρίς να είναι όπως λέει όλα μπαλάντες ή θλιβερά τραγούδια. To Εasy on me, είναι αφιερωμένο στο γιο της Angelo, «Για να καταλάβει κάποια στιγμή ποια ήταν η μητέρα του και πως άλλαξε η ζωή της εκείνο το διάστημα» Η Adele κάνει τον πόνο της....μια ακόμη επιτυχία.



Μιλώντας για το διάστημα μετά το χωρισμό της με τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της Simon Konecki (με τον οποίο ακόμη και την διάρκεια της συνέντευξης αντάλλασσε τρυφερά μηνύματα, δείχνοντας πως έχουν πολύ καλές σχέσεις) αποκάλυψε πολλά. Έχοντας κοινή κηδεμονία για το γιο τους, πήρε την απόφαση να απομονωθεί. Έμεινε για αρκετές εβδομάδες μόνη της και μάλιστα ξαπλωμένη απλά στο κρεβάτι της, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε. Αρχικά όπως ομολογεί γεμάτη άγχος για το τι θα επακολουθήσει. Όταν το Μάιο του 2019 γιόρτασε τα γενέθλιά της με λίγους καλούς φίλους στο σπίτι, στους οποίους έκανε το τραπέζι, ένιωσε πως η ζωή της έχει αλλάξει. «Ένιωσα ξανά να έχω ελπίδα. Ήταν η πρώτη φορά που πέρασα ένα όμορφο βράδυ και ένιωσα ότι δεν με πείραζε που ήμουν στο σπίτι και ήμουν μόνη στο κρεβάτι μου. Δεν ήμουν ενθουσιασμένη, αλλά περίμενα με ανυπομονησία να ξημερώσει η επόμενη μέρα» Και όταν ξημέρωσε και άνοιξε τις κουρτίνες από το παράθυρό της ένιωσε όπως λέει «...ένα τσουνάμι από συναισθήματα να με κατακλύζει»



Από την αναρρίχηση σε βουνό στην....Ελλάδα

Από εκείνη την ημέρα όπως διηγείται, άρχισε την νέα της ζωή. Να μαζεύει εμπειρίες μιλώντας με πρόσωπα που άλλοτε δεν είχε το χρόνο να τους αφιερωθεί και έκανε πράγματα που ποτέ ξανά δεν είχε προσπαθήσει. Όπως λέει με εκείνο το αγγλοσαξονικό της χιούμορ, άρχισε να παίρνει συμβουλές, από τις μαμάδες των φίλων του γιου της, τους επί χρόνια φίλους της στην Αγγλία, ακόμη και από την κοπέλα που της έβαζε τις βλεφαρίδες!

adele mountain

Εκείνο το διάστημα όπως λέει και ξεκίνησε να βιώνει νέες εμπειρίες. Σταμάτησε όπως λέει το ποτό και ξεκίνησε τα ταξίδια, με πρώτη...περιπέτεια, μια εκδρομή με φίλους της στο Idaho και την αναρρίχηση σε ένα ψηλό βουνό. «Άρχισα να ταξιδεύω οπουδήποτε είχε...καλή ενέργεια. Πήγα στη Τζαμάικα, στην Ελλάδα, ακόμη και στην έρημο της Αριζόνα».

adele grece

Πριν από τρία χρόνια όταν και αποφάσισε να μείνει μόνιμα στο Λος Άντζελες ανακάλυψε και την δυσανεξία στη γλουτένη και μάλιστα μια μορφή δυσανεξίας που της έφερνε κατάθλιψη. Ξεκίνησε να αθλείται (δεν μου αρέσει ωστόσο το γυμναστήριο όπως λέει) και ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής της, με την λεγόμενη δίαιτα Sirfood (που στηρίζεται σε πρωτεΐνες και σε λαχανικά που περιέχουν σιρτουίνες που καίνε το λίπος από το σώμα) χάνοντας έτσι 45 κιλά! Κατάφερε να ανανεωθεί πια πλήρως σωματικά και ψυχολογικά.

*Μια ακόμη αποκαλυπτική της συνέντευξη θα παρακολουθήσουμε την ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ της στις 18 Νοεμβρίου, στο ειδικό αφιέρωμα του CBS, «Adele one night only» που περιλαμβάνει τη συναυλία της στο Griffith Observatory του Λος Άντζελες και τη συνέντευξη που έδωσε στην Oprah. Όλη η εκπομπή θα μεταδοθεί μια μέρα μετά και στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρίγκιπας William ή πρίγκιπας Harry; Η Adele διαλέγει τον αγαπημένο της

Το σπίτι της Adele στο Los Angeles αποτελεί την επιτομή του English style

(photos by: Associated Press/Instagram @adele)