Demi Lovato: Ερμήνευσε το «I will always love you» στον γάμο της Paris Hilton και μάγεψε τους πάντες

Ιωάννα Τζανή
Demi Lovato: Ερμήνευσε το «I will always love you» στον γάμο της Paris Hilton και μάγεψε τους πάντες

Η Demi Lovato είναι κολλητή φίλη της Paris Hilton και δε θα μπορούσε να μην τραγουδήσει στον γάμο της με τον Carter Reum.

Η Demi Lovato ανέβηκε στη σκηνή κατά τη γαμήλια δεξίωση της Paris Hilton και του Carter Reum και ερμήνευσε για τους νεόνυμφους τη μεγάλη επιτυχία της Dolly Parton «I Will Always Love You». Τόσο οι νεόνυμφοι όσο και οι καλεσμένοι, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και εντυπωσιάστηκαν με την ερμηνεία της!

parishilton gamos6

Paris Hilton- Carter Reum: Μόλις παντρεύτηκαν! Το 3μερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η εμφάνιση της 29χρονης pop star μάγεψε τα πλήθη και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη, παρόλο που δεν ήταν η μόνη ερμηνεύτρια που τραγούδησε στον γάμο.



Την αρχή στο γαμήλιο τραπέζι έκανε η Kim Petras, με μια πιο αργή εκδοχή του τραγουδιού της Paris Hilton, «Stars Are Blind».

Η δυνατή φιλία που ενώνει Demi Lovato - Paris Hilton

Πάντως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Demi Lovato τραγούδησε για την Paris Hilton και τον Carter Reum σε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνους ημέρα. Η τραγουδίστρια έχει πολύ στενές σχέσεις με την πλούσια κληρονόμο και διατηρούν μια πολύ δυνατή φιλία που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Η Lovato εμφανίστηκε στην πρόσφατη σειρά της Hilton στο Netflix, «Cooking With Paris», η οποία κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου, και οι δύο καλές φίλες έφτιαξαν μαζί ένα ιταλικό φαγητό.



Εκτός από τη στενή φιλία που τις δένει, είναι σαφές ότι η Paris Hilton έχει σταθεί δίπλα στη Demi Lovato σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Μετά την υπερβολική δόση ουσιών της τραγουδίστριας το 2018, που παραλίγο να αποβεί μοιραία για εκείνη, η Paris Hilton είχε γράψει στο Twitter: «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ αδελφή αδελφή μου».

Η πρόταση γάμου και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Ο γάμος της Paris Hilton και του Carter Reum ήταν ξεχωριστός και οι νεόνυμφοι δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι που ξεκινούν έναν νέο κύκλο της ζωής τους μαζί.

Η πρόταση γάμου έγινε από τον 40χρονο συγγραφέα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε ένα ιδιωτικό νησί, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια της Paris.


https://www.instagram.com/p/CWJ7IqflHUT

Στις 27 Ιουλίου 2021 κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη 40χρονη να είναι έγκυος, με την ίδια να το διαψεύδει. Εκδήλωσε, ωστόσο, την επιθυμία να κάνει παιδιά με τον Carter Reum μετά τον γάμο τους.

«Δεν είμαι ακόμα έγκυος. Θα είμαι μετά τον γάμο. Ανυπομονώ να κάνω παιδιά μέσα το 2022», είπε χαρακτηριστικά η Paris Hilton.

Επομένως, αφού ο γάμος έγινε και το 2022 πλησιάζει, εμείς περιμένουμε να δούμε σύντομα την ηθοποιό με φουσκωμένη κοιλίτσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Paris Hilton; Τι απαντά η ίδια

Αρραβώνας - έκπληξη για την Paris Hilton: Όλο το άλμπουμ της πρότασης γάμου

Έτοιμη να γίνει μαμά η Paris Hliton