Η Britney Spears είναι ελεύθερη -Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της και τώρα ετοιμάζει το γάμο της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Britney Spears είναι ελεύθερη -Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της και τώρα ετοιμάζει το γάμο της

Μόλις βρήκε η απόφαση του δικαστηρίου. «Είναι η καλύτερη μου μέρα» όπως δήλωσε και τώρα η Donatella Versace ράβει το νυφικό της! 

Το δικαστήριο αποφάσισε να απελευθερώσει χθες το απόγευμα με απόφασή του, την τραγουδίστρια Britney Spears από την κηδεμονία του πατέρα της, που είχε επιβληθεί από το 2009 όταν εκείνη είχε κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική λόγω του εθισμού της στο αλκοόλ. «Θέλω να κλάψω, είναι η καλύτερη μου μέρα» δήλωσε μετά την απόφαση δικαστηρίου και τώρα ετοιμάζει το γάμο της. Με τη σφραγίδα μάλιστα, ενός μεγάλου οίκου ραπτικής και της αγαπημένης της φίλης Donatella Versace. Μετά το κίνημα #FreeBritney ήρθε η ώρα για το #Britneyweeding και για τον τρίτο γάμο της τραγουδίστριας.

britney jamie spears

Τελειώνει οριστικά το μαρτύριο για τη Britney Spears - Ο πατέρας της ζητά άμεση λήξη της κηδεμονίας

free britney

Από τη δικαίωση στα κουφέτα

Η απόφαση του δικαστηρίου του Λος Άντζελες ήταν απόλυτη χωρίς να αφήνει περαιτέρω ερμηνείες, με τους φαν της να πανηγυρίζουν έξω από την αίθουσα μετά τα χαρμόσυνα νέα. Το κίνημα #Freebritney στο οποίο τους τελευταίους δύο μήνες, πήραν μέρος και αρκετοί celebrities απέδωσε και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει και μια νέα έρευνα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του πατέρα της Jamie και τη διαχείριση της περιουσίας της κόρης του. Finally free (επιτέλους ελεύθερη) έγραψε στην ανάρτησή της και τώρα ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.


https://www.instagram.com/p/CWMpXcsp6az/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι προετοιμασίες για το γάμο της με τον εδώ και πέντε χρόνια σύντροφο και αρραβωνιαστικό της Sam Asghari (μοντέλο, γυμναστής και εσχάτως ηθοποιός) έχουν ήδη ξεκινήσει. Το αλλοτινό... κακό κορίτσι της ποπ, ανήρτησε μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα τούλινο φόρεμα που παρέπεμπε σε νυφικό. Η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν είναι το νυφικό της, γιατί αυτό της το ράβει εδώ και λίγο καιρό η Donatella Versace με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και είναι φίλες.


https://www.instagram.com/p/CWE_NTyJBuz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λέτε να γίνει ο γάμος στην Ελλάδα;


Ο γάμος θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο αλλά το που θα γίνει, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, η Britney είχε αναφέρει σε ένα post της. «Έχουμε μια δυσκολία, ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω ιδέα πού θέλω να παντρευτώ. Δεν ξέρουμε αν θέλουμε να παντρευτούμε στην Ιταλία ή την Ελλάδα, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη». Τότε ο αρραβωνιαστικός της την παρότρυνε να ρωτήσει τους φαν της και αρκετοί της απάντησαν να παντρευτεί στην Ελλάδα! Αν και το βλέπουμε δύσκολο.

britney fiance





«Είναι μια ευλογία για εμένα»


Ο μέλλων σύζυγος, γνωστός ιδιοκτήτης exclusive γυμναστηρίου, personal trainer, πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του μιλώντας για εκείνη πως:«Θέλω να της προσφέρω το καλύτερο μέλλον που μπορώ. Είναι μια ευλογία για εμένα. Με εμπνέει, με παρακινεί για το καλύτερο. Πάντα θα την υποστηρίζω». Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Video clip της Slumber Party το 2016 και από τότε είναι αχώριστοι.


https://www.instagram.com/p/CVwShIUv_8g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Ο γάμος των 55 ωρών και το επεισοδιακό δεύτερο διαζύγιο


Η Britney παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Jason Alexander σε μια τρέλα της στιγμής το 2004 στο Las Vegas σε ένα γάμο που κράτησε μόλις 55 ώρες. Την ίδια χρονιά θα παντρευτεί τον χορευτή της Κevin Federline με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Μετά το επεισοδιακό διαζύγιό τους και μια διαμάχη που κράτησε για πολλά χρόνια, έχασε την κηδεμονία των παιδιών της, η καριέρα της άρχισε να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και νοσηλεύτηκε δύο φορές σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ.





Μόλις άρχισε να ξαναπαίρνει το δρόμο προς την κορυφή στην παγκόσμια μουσική σκηνή και να ξαναβρίσκει τη λάμψη της, αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει το σκληρό κλοιό του πατέρα της και μάνατζέρ της. Ο οποίος είχε αποκτήσει την δική της κηδεμονία της με δικαστική απόφαση πριν 13 χρόνια, λόγω της κατάστασής της. Μετά από μεγάλο αγώνα και ενώ πια ήταν ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή με τον Sam, κατόρθωσε να τον βγάλει τελικά από τη ζωή της. Και τώρα πια ετοιμάζεται για μια εντελώς νέα...ζωή.



Photo credits: Associated Press/ Instagram @britneyspears

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κατηγορώ της Britney Spears στη μητέρα της: Το post που διέγραψε η τραγουδίστρια

Η Britney Spears πήρε την απόφαση να αλλάξει καριέρα - Το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει