Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;

Γίνονται πράγματα στη Μάνη αλλά κυρίως γίνονται... νέοι έρωτες! Δύο ισχυρά πρόσωπα έρχονται πιο κοντά και αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Ισίδωρο Βρεττάκο και τον γιο του. Δεν τους έφτανε η γιατρός που διεκδικεί την περιουσία τους... έχουν και την Αθηνά με τον Ιάκωβο. 

Η χαρά του spoiler είναι το Σαββατοκύριακο! Ζεστό καφεδάκι, ένα κομμάτι αχνιστό κέικ και οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές να δημιουργούν συμμαχίες, ίντριγκες και καυγάδες στη Γη της Ελιάς για... να έχουμε να συζητάμε με τις φίλες στο τηλέφωνο και να τσακωνόμαστε ποια έχει την καλή πληροφορία για τα επόμενα επεισόδια.

Για να είσαι εσύ η νικήτρια αυτής της αναμέτρησης σου έχω το πιο καυτό spoiler της εβδομάδας: Η Αθηνά και ο Ιάκωβος Βρεττάκος, ο αδερφός του άντρα της, θα έρθουν πάρα πολύ κοντά (if you know what i mean)!

Αυτός οι νέος έρωτας θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη Μάνη και θα κάνει έξω φρενών τον Ισίδωρο Βρεττάκο ο οποίος καταλαβαίνει ότι με τη βοήθεια του Ιάκωβου η Αθηνά όχι μόνο δεν θα στριμωχτεί να του πουλήσει την περιουσία της αλλά θα τη βρει ισχυρή απέναντί του. Τα σχέδιά του τινάσσονται στον αέρα και δεν θα βρει σύμμαχο ούτε τον Κωνσταντίνο ο οποίος πλέον δεν ενδιαφέρεται για την Αθηνά καθώς έχει ερωτευτεί την Ισμήνη. Χαμός!

martidis

Spoiler alert: Μια φωτογραφία πρόδωσε το μυστικό της σχέσης Ιουλίας και αστυνόμου Κουράκου


https://www.instagram.com/p/CWIYIxeAFUs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η Αθηνά συνάντησε τον Ιάκωβο στο δάσος όπου εκείνος είχε βγει για σκοποβολή.

Εκείνη έξαλλη στην ιδέα ότι ο άντρας αυτός (τον οποίο δεν αναγνώρισε ως αδερφό του συζύγου της καθώς είχε φύγει για Ισπανία πολύ πριν εκείνη φτάσει στη Μάνη) κυνηγάει πουλιά σε εποχή που το κυνήγι απαγορεύεται, του βάζει τις φωνές. Εκείνος με διάθεση για κουβέντα έριχνε λάδι στη φωτιά για να τη θυμώσει ακόμα περισσότερο. Και οι δύο, ωστόσο, ένιωσαν... κάτι παραπάνω από θυμό. Κάπως έτσι δεν αρχίζουν όλοι οι κινηματογραφικοί έρωτες;

Σε αυτή τη σκηνή μας μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι κάτι θα γίνει με αυτούς τους δύο. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, ήρθε το spoiler και επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η Αθηνά και ο Ιάκωβος συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο και προσπέρασαν ο ένας τον άλλο. Εκείνη συνέχισε να περπατά χωρίς να του δίνει σημασία αλλά εκείνος σταμάτησε, γύρισε να την κοιτάξει καθώς απομακρυνόταν και χαμογέλασε περίεργα. Όποια έχει δει Sex And The City έστω και μια χρονιά ξέρει τι σημαίνει αυτό!


https://www.instagram.com/p/CWAylPFgi3m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι όμως όλα όσα αθώα δείχνουν;

Στη Γη της Ελιάς όμως τίποτα δεν είναι όσο απλό φαίνεται. Έχουμε όλοι καταλάβει ότι πίσω από την έκρηξη καλοσύνης του Ιάκωβου Βρεττάκου κρύβεται θυμός που θέλει να ξεσπάσει και να διαλύσει όσους κάποτε δεν στάθηκαν πλάι του. Θα προσεγγίσει την Αθήνα, λοιπόν, μόνο επειδή του αρέσει σαν γυναίκα (μη ξεχνάς πως το θέμα Ιάκωβος και έρωτας έχει ανοίξει με τις σχετικές ερωτήσεις της Μυρτάλης που στόχο είχαν να μας προετοιμάσουν για τα ερωτικά του) ή γιατί την βλέπει ως ένα πιόνι στη σκακιέρα της αναμέτρησης με τον Ισίδωρο;

gitiselias megatv neos erotas2

Η Αθηνά, βάζει μάλιστα την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο, να γνωριστούν καλύτερα και να λυθεί η παρεξήγηση! Και θα λυθεί ;)

Η Αθηνά από την άλλη θα βρει στο πρόσωπο του Ιάκωβου τον ισχυρό άντρα που θέλει να αγαπήσει και να νιώσει δίπλα του προστασία. Θα μιλήσει για εκείνον στη μητέρα της αλλά και στη Μαργαρίτα η οποία... θα σηκώσει μανίκια (όλες ξέρουμε πόσο της αρέσουν τα προξενιά) να τους φτιάξει ατμόσφαιρα.



Τι θα δούμε αύριο

Ο έρωτας της Αθηνάς και του Ιάκωβου θα αρχίσει να φαίνεται σιγά σιγά μα για την ώρα... άλλα είναι τα δράματα στη Μάνη! Ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της.

Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της.

Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους.Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως.

Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.

Δεν μπορείς να πεις! Οι εξελίξεις τρέχουν στη Μάνη...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος απειλεί τον Φίλιππο και γίνεται κόκκινο πανί για το κοινό στο Twitter

Γη της ελιάς: Το Twitter δοξάζει την Ιουλία και ο Στέφανος εξαγριώνεται με την κρυφή σχέση του Στάθη