Γη της ελιάς: Ο Στέφανος απειλεί τον Φίλιππο και γίνεται κόκκινο πανί για το κοινό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Στέφανος απειλεί τον Φίλιππο και γίνεται κόκκινο πανί για το κοινό στο Twitter

Οριστικός χωρισμός για Ιουλία και Στάθη. Ο Φίλιππος μπαίνει αυτοβούλως στη φυλακή για να...γλιτώσει από τη μητέρα του. 

Σε ένα νέο κύκλο μίσους μπαίνουν οι οικογένειες των ερωτευμένων παιδιών της Μάνης, δηλαδή του Φίλιππου και της Βασιλικής, εξαιτίας της... φαεινής ιδέας που είχε η Χάιδω να βάλει τον Νικόλα να την πυροβολήσει στη Γη της ελιάς. Αυτή τη φορά, οι απειλές δεν προέρχονται από τους γονείς, αλλά από τον Στέφανο προς τον Φίλιππο. Αφού μαθεύτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο της Χάιδως για να βάλει τον Στάθη στη φυλακή, ο Στέφανος απειλεί τον Φίλιππο μπροστά στη Βασιλική, αλλά μάλλον δεν είχε υπολογίσει το... Twitter, το οποίο έχει ξεσηκωθεί και... ουέ και αλίμονό του αν τα ξαναβάλει με τον νεαρό πρωταγωνιστή (σ.σ Διονύση Παπανδρέου).


https://www.instagram.com/p/CWGvqjcrX0P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γη της ελιάς: Θύελλα αντιδράσεων του κοινού για τη γροθιά του Στέφανου στον πατέρα του Στάθη

Ο Στέφανος σε έξαλλη κατάσταση

Και να πούμε ότι δεν μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε τον Στέφανο; Από τη μια η μητέρα του, η Αρετή, μένει παράλυτη, από την άλλη η απιστία του πατέρα του με την Ιουλία που τον έχει συγκλονίσει και ενδεχομένως να επηρεάσει τη σχέση του με τη Μυρτάλη, έχει και τη Χάιδω με τις... τρέλες της.

Το εξιλαστήριο θύμα, ο Φίλιππος, τον οποίο πετυχαίνει τυχαία στον δρόμο δέχεται το θυμό του Στέφανου ο οποίος τον προειδοποιεί για κανονική βεντέτα μετά από αυτό που έκανε η μητέρα του.

Οι τηλεθεατές, όμως, δε δίνουν στον Στέφανο κανένα... συγχωροχάρτι και τα έχουν βάλει μαζί του και με τη στάση που κρατά προς τον Φίλιππο, ο οποίος εδώ που τα λέμε, δε φταίει και σε τίποτα.



Ο Στάθης χωρίζει την Ιουλία

Η Αρετή μένει παράλυτη και η οικογένεια των Καπερνάρων ζει τραγικές στιγμές... Οργισμένος, ο Στέφανος ρωτά όλο ειρωνεία τον πατέρα του, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι, για να ζήσει… ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική, από την άλλη, παραιτείται από το ανθοπωλείο, θέλοντας από εδώ και πέρα να αφοσιωθεί στη φροντίδα της μητέρας της.

Ο Στάθης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και οι τύψεις τον πνίγουν. Το να χωρίσει οριστικά με την Ιουλία είναι πλέον κάτι το αναπόφευκτο. Έτσι, οι δυο τους συναντιούνται και ο Στάθης τής ανακοινώνει την απόφασή του. Τώρα το πώς θα διαχειριστούν τον χωρισμό, είναι ένα άλλο, επώδυνο θέμα για εκείνους...


https://www.instagram.com/p/CWGu8sLLIq5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Φίλιππος παραδίνεται στην αστυνομία

Στα επόμενα επεισόδια, η στενοχώρια του κοινού θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη, αφού ο Φίλιππος θα βρεθεί στη φυλακή. Μην αντέχοντας άλλο τα τελευταία γεγονότα που τον απομακρύνουν όλο και περισσότερο από τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τη Βασιλική, ο νεαρός πρωταγωνιστής της Γης της ελιάς σκέφτεται πως η μόνη λύση για να γλιτώσει από τη μητέρα του, είναι η φυλακή. Έτσι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ομολογεί πως εκείνος είχε πυροβολήσει τον Στέφανο Καπερνάρο.

Ο Φίλιππος μπαίνει στη φυλακή, η Χάιδω ουρλιάζει και οι οικογένειες Καπερνάρων και Στεφανέων σιγά-σιγά διαλύονται. Όλα πλέον κρέμονται από μία κλωστή...

Δες στη photo gallery τα tweets που φανερώνουν ότι οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι με τον Στέφανο.

Cover photo: @ifigenia.dionisis.fans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το Twitter δοξάζει την Ιουλία και ο Στέφανος εξαγριώνεται με την κρυφή σχέση του Στάθη

Γη της ελιάς: Η Ιουλία δίνει άλλοθι στον Στάθη και το κοινό περιμένει την αντίδραση του αστυνόμου

Γη της ελιάς: Το Twitter πιέζει τη Βασιλική να κρατήσει το μωρό! - Σε απόγνωση ο Φίλιππος