Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός ύποπτος για το θάνατο της Βασιλικής και ο Αστέρης μπαίνει φυλακή

292 SHARES

Μετά τη δολοφονία του Πέτρου και της Βασιλικής, η βεντέτα ανοίγει ξανά. Η Αργυρώ και ο Νικηφόρος τα δύο μεγάλα θύματα της ιστορίας μας. 

Μια λάθος στιγμή και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, κρύβονται πίσω από τις δύο νέες δολοφονίες. Τίποτε δεν θα είναι πια το ίδιο για τους θαυμαστές της σειράς Σασμός στον Alpha καθώς θα «χάσουν» δύο από τους αγαπημένους τους τηλεοπτικούς ήρωες. Ο πρώτος θα είναι ο Πέτρος που σε μια συμπλοκή με τον Αστέρη θα χάσει τη ζωή του, ενώ η Καλλιόπη θα σκοτώσει τη Βασιλική με το Μαθιό συντετριμμένο να ορκίζεται εκδίκηση. 'Ενα μεγάλο γιατί τους βασανίζει όλους. Ο Σασμός είναι πια ακατόρθωτος. 

maria tzompanaki

Σασμός: Ο δρόμος για το...δεύτερο φονικό μόλις άνοιξε. Το μεγάλο λάθος της Καλλιόπης

Δύο συμπλοκές και ένα λάθος 

Οι τύχες δύο νέων ανθρώπων κρίθηκαν από το λάθος της στιγμής. Χωρίς να το θέλουν συνεχίζουν μια βεντέτα που δεν την επέλεξαν. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε δύο φορές τον Αστέρη να προσπαθεί να κατευνάσει τον Πετρή, για να δεχθεί τον έρωτά μου με την Αργυρώ η οποία έχει επιστρέψει στο πατρικό της. Είναι αποφασισμένος όπως του λέει να τα πεί όλα στη μητέρα του και να μπεί ένα τέλος στη διαμάχη των οικογενειών τους. Την τρίτη φορά όμως που θα βρεθούν αντιμέτωποι έχει προκύψει η φήμη ότι ο Πετρής σκότωσε το Στεφανή και ο Αστέρης θα τον συναντήσει για να του ζητήσει το λόγο. Φυσικά από ένα λάθος εφιάλτη του Μανόλη θα προκύψει αυτό, τον οποίο θα  ακούσει η δαιμόνια Θοδώρα. Από ένα λάθος θα έρθει και το μοιραίο. Το όπλο που κρατά ο Πετρής και το στρέφει στον Αστέρη εκπυρσοκροτεί και εκείνος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της Σεμίνας. Ο Αστέρης τρέχει πανικόβλητος στο σπίτι και η Καλλιόπη καταρρέει. Ομολογεί και συλλαμβάνεται και μαντέψτε ποιά θα είναι η δικηγόρος του. Μα φυσικά η Στέλλα. Προκαλώντας μάλιστα και τη ζήλια του Άγγελου. (αυτό το ειδύλλιο θα το δούμε να εξελίσσεται αυτές τις ημέρες) 

 

Ο οδυρμός του Μαθιού και οι υποψίες για τη μητέρα του 

Ο φόνος της Βασιλικής που θα γίνει με στυγερό τρόπο στο νεκροταφείο, προκαλώντας ακόμη και το σόκ του παπά θα αλλάξει εντελώς τη ζωή του Μαθιού. Ετοιμαστείτε για δάκρυα και οδυρμό, για απόλυτη απόγνωση. Και για τον απόλυτο θυμό. Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για το θάνατό της και βάζει υπό την προστασία του τον γιό της Νικηφόρο, ο οποίος γίνεται άλλος άνθρωπος μετά από το φονικό. Όμως ο Μαθιός θα αρχίσει να υποψιάζεται τη μητέρα του.

Ο απαράβατος όρος της βεντέτας ορίζει, πως δεν σκοτώνουμε γυναίκες. Και έτσι θα αρχίσει να υποπτεύεται την Καλλιόπη που ποτέ δεν ενέκρινε το δεσμό του με τη Βασιλική. Προς το παρόν θα αφήσει τη σκέψη στην άκρη. Γιατί η αστυνομία που ξεκινά τις έρευνες έχει ανοίξει ξανά το φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή και για να δεί αν συσχετίζονται οι δύο υποθέσεις.Τώρα πια ο Μαθιός μπαίνει στο στόχαστρο για ένα φόνο που δεν έκανε και γλιτώνει προς το παρόν για εκείνον που έκανε. Η μόνη του όμως έννοια είναι ο Νικηφόρος. Μετά το θάνατο της μητέρας του έχει αποφασίσει να τον πάρει υπό την προστασία του. Χωρίς τύψεις που σκότωσε τον πατέρα του. Είναι από τα πράγματα που οι τηλεθεατές έχουμε συγχωρήσει στο Μαθιό. 

Ούτε η Αγκάθα Κρίστι τέτοιο αστυνομικό μυστήριο 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο γρίφος μιας φωτογραφίας το μυστικό της Καλλιόπης και η...τύχη του Μαθιού

Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα συγκρούονται και το Twitter γίνεται έξαλλο

 

292 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ