Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν - Η αποκάλυψη του Άγγελου στην Καλλιόπη πως είναι ανηψιός της

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν - Η αποκάλυψη του Άγγελου στην Καλλιόπη πως είναι ανηψιός της

«Είμαι ο ανηψιός σου» θα πεί ο Άγγελος σε λίγες ημέρες στην Καλλιόπη. Και πριν από αυτό το σοκ θα προηγηθεί ένα πιο σοβαρό για εκείνη. Ανακαλύπτοντας σήμερα τη σχέση Μαθιού και Βασιλικής. 

Στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου, ετοιμαστείτε να δείτε, την κορυφαία μέχρι σήμερα, σκηνή στο Σασμό στον Alpha. Είναι η στιγμή που η Καλλιόπη πιάνει επ'αυτοφώρω το Μαθιό και τη Βασιλική σε τρυφερές ερωτικές στιγμές. Αυτό αναγκάζει το ζευγάρι να χωρίσει. Χωρισμός part two, καθώς ο Πέτρος δεν αντέχει που η Σεμίνα είναι ακόμη με το Διονύση. Η μόνη σχέση προς το παρόν που πάει λίγο καλύτερα για εκείνον, είναι με την αδελφή του, την Αργυρώ. Έστω και με εμπόδια.



Μάνα δεν είναι αυτό που νομίζεις...

Αυτή την ατάκα, δεν θα προλάβει να την πεί ο Μαθιός μόλις η Καλλιόπη μπεί στο σπίτι της Βασιλικής και τους δεί μαζί. Θα είναι και αυτός σοκαρισμένος από την ξαφνική εμφάνιση. Αυτή η είσοδος πάντως ήδη έχει σχολιαστεί από τη στιγμή που έπαιξε το τρέιλερ του επεισοδίου. «Μα καλά ξεκλείδωτα ήταν; Πως μπαίνει έτσι στα ξένα σπίτια η Καλλιόπη;» είναι η πιο συνηθισμένη παρατήρηση. Μετά την έφοδο ο Μαθιός ως γνήσιος Κρητικός θα βρεί το κουράγιο, να πεί στη μητέρα του ότι αγαπά τη Βασιλική (αμίλητη εκείνη). Αλλά παράλληλα θα ετοιμαστεί να χωρίσει προσωρινά από τον έρωτά του και να φύγει από το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο στο βουνό. Μετανάστης του έρωτα για... λίγο. Αφήνοντας και τον Αστέρη μετέωρο που όλο και σχεδιάζει να του πεί πως ετοιμάζεται και εκείνος να φύγει και όλο το μετανιώνει.



«Διέλυσες το σπίτι μου»

Μπορεί η Αργυρώ να γύρισε στο πατρικό της, αλλά η Μαρίνα φοβάται για τη συνέχεια του δεσμού της με τον Αστέρη. Τον συναντά και του λέει ξεκάθαρα να την αφήσει ήσυχη. Την ίδια στιγμή από το τηλέφωνο του ξαφνιασμένου Αστέρη η Αργυρώ ακούει όλη τη συνομιλία της μητέρας της με το σύντροφό της:«Το διέλυσες το σπίτι μου. 20 χρόνια είχα να δώ το παιδί μου και την έκανες να μη μιλιέται με τον αδελφό της». Εκείνος μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει, όπως μάταια και ο Πέτρος προσπαθεί να εξηγήσει στη συνέχεια στον Άγγελο όσα έχουν συμβεί. Εκείνος πάντως παρόλο που αγνοεί πολλά, του λέει μια σοφή κουβέντα. Πως θα είναι μια καλή ευκαιρία αυτός ο έρωτας για να μονιάσουν οι δυο οικογένειες. Ο Αστέρης έχει αποφασίσει να πάρει την Αργυρώ και να φύγουν μακριά.

argiro asteris2

Μέρα με τη μέρα, ο γιατρός φτάνει κοντά στη λύση του γρίφου που αφορά στη μητέρα του. Κομμάτι κομμάτι, ενώνει το παζλ που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στο ένα και μόνο πρόσωπο που έχει άμεση σχέση με όσα έχουν συμβεί με το παρελθόν του. Και αυτό δεν είναι άλλο από την Καλλιόπη. Πολύ σύντομα θα της χτυπήσει την πόρτα και θα της πεί: «Καλησπέρα κυρία Καλλιόπη. Εγώ είμαι ο ανηψιός σας». Με πρόσθετη προσθήκη στην συνέχεια ο δεσμός του με τη Στέλλα.

Πόσα να αντέξει πια η Σταματάκαινα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παλιά Πληγή: Το τραγούδι για τη Βασιλική από τον Σασμό και τη σχέση με τον Μαθιό και το ρεκόρ

Σασμός: Το κοινό ξεκαρδίστηκε στο Twitter με την πράκτορα Καλλιόπη στην παρακολούθηση της Βασιλικής

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός ύποπτος για το θάνατο της Βασιλικής και ο Αστέρης μπαίνει φυλακή