Η Δανάη Παππά δεν αποθαρρύνεται από αριθμούς σε ζυγαριές! Τι απάντησε σε follower στο Instagram

Η Δανάη Παππά δεν αποθαρρύνεται από αριθμούς σε ζυγαριές! Τι απάντησε σε follower στο Instagram

Η τηλεοπτική «Θοδώρα» από τη σειρά «Σασμός» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους στο καθιερωμένο της Q&A.

Το καθιερωμένο Q&A της είχε η Δανάη Παππά χτες, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου. Οι followers της άρχισαν να της στέλνουν στον λογαριασμό της στο Instagram τις ερωτήσεις τους αλλά και τις δηλώσεις ενθουσιασμού και αγάπης προς το πρόσωπό της.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που της έστειλαν, υπήρξε και ένας/μία χρήστης που τη ρώτησε σχετικά με τα κιλά της και η Παππά απάντησε με τον πιο όμορφο και εμπνευσμένο τρόπο.

Η ερώτηση για τα κιλά της



«Σε αποθάρρυναν ποτέ τα λίγα παραπάνω κιλάκια που έχεις;», ρώτησε ο/η follower. Η Δανάη τότε είπε:

«Γιατί να με αποθαρρύνουν; Κάποιες φορές παίρνουμε, κάποιες φορές χάνουμε. Αν είμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας, τι μας νοιάζει; Ο χαρακτήρας είναι αυτός που μετράει. Όχι το αν έχεις παραπάνω κιλά ή όχι»

Η Δανάη Παππά έκανε Q&A στο Instagram αλλά όλοι κοιτούσαν τα μαλλιά της

Το μήνυμα που έλαβε

danai pappa kila

Αυτή της η απάντηση προκάλεσε μετά ένα προσωπικό μήνυμα. Μία φαν της που ένιωσε όμορφα με αυτό που άκουσε λίγο πριν, της έγραψε:

«Δυστυχώς, ο κόσμος στέκεται στην εμφάνιση και κυρίως σε αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από το υποτιθέμενο ‘τέλειο’ είτε οτιδήποτε άλλο! Κρίμα, όμως, γιατί έτσι παύουμε να εξελισσόμαστε και μένουμε πίσω. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του προσωπική ομορφιά, τη δική του προσωπικότητα, και είναι δυσάρεστο να μην εμβαθύνουμε σε αυτά που έχουν σημασία και να καταλήγουμε να γινόμαστε κομπλεξικοί και επιφανειακοί. Ο εσωτερικός κόσμος είναι ο πιο αληθινός, αυτός που μας καθορίζει! Χαίρομαι που ξέρω πως εσύ ποτέ δε θα σταθείς σε αυτά τα σχόλια, που θα είσαι πάντα μπροστά και θα δίνεις ελπίδα και δύναμη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να αποφορτιστούν από την ταμπέλα που τους επιβάλλουν οι άλλοι. Γι' αυτό και μπορώ να βασίζομαι πάνω σου»

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα stories από το Q&A της Δανάης Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Θα αλλάξει η Θοδώρα; Πότε θα αποκαλυφθεί ο Μαθιός ως δολοφόνος στη Βασιλική

Δανάη Παππά: Το άγνωστο χειρουργείο και οι τοξικοί άνθρωποι στη ζωή της

Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» από τον Σασμό στην Τσεχία με τον σύντροφό της - Το φωτογραφικό άλμπουμ