Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Οι κρίσεις άγχους και η αγοραφοβία

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Οι κρίσεις άγχους και η αγοραφοβία

Η ηθοποιός των Άγριων Μελισσών μίλησε στο 2NightShow για ένα πολύ προσωπικό της θέμα.

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλώντας, ανάμεσα στα άλλα, και για την κρίσεις άγχους που έχει βιώσει στη ζωή της. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε επί του θέματος, με την ηθοποιό των Άγριων Μελισσών να απαντά σε όλα.

Η Γιαννάτου μίλησε τόσο για το πώς εμφανιζόταν το άγχος στη ζωή της, την αγοραφοβία της, καθώς και τις επισκέψεις σε ψυχολόγο που τη βοήθησαν.



Η αγοραφοβία

«Δεν μπορώ να πάω στα μαγαζιά εύκολα. Οπότε, έχω τη φίλη μου τη Χαρά Μποτσιβάλη, που, όταν βλέπω κάτι που μ’ αρέσει, της λέω ‘Κάτι τέτοιο’ και με κανονίζει. Είναι υπέροχη. Η Χαρά με έχει ντύσει και σήμερα», είπε για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται και συνέχισε: «Με κουράζει (το να ψωνίζω). Και πριν γνωρίσω τη Χαρά, ψώνιζα από τα γυρίσματα. Δεν μπορώ να πάω στα μαγαζιά»

Όταν ο Αρναούτογλου τη ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να έχει αγοραφοβία, η Γιαννάτου απάντησε: «Υπάρχει. Όχι γενικότερη, αλλά όταν υπάρχει βαβούρα έντονη και πολύς κόσμος, ταράζομαι»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωής

Οι κρίσεις άγχους

«Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με έπιανε δύσπνοια. Αισθανόμουν ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, άρα, αφού δεν μπορείς να αναπνεύσεις, αισθάνεσαι ότι πεθαίνεις», είπε για να περιγράψει τι ακριβώς ένιβωθε σε τέτοιες περιπτώσεις και συνέχισε μιλώντας για τις επισκέψεις στον ειδικό: «Είμαι σε ψυχανάλυση αρκετά χρόνια, οπότε μέσα από την ψυχανάλυση έχω βρει τρόπους να το αντιμετωπίζω και είμαι αρκετά καλύτερα τα τελευταία χρόνια. Στην αρχή, ήταν καταστροφικό. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Με έπιανε στο Μετρό, με έπιανε σε μαγαζιά, με έπιανε έξω»

«Ζω με το άγχος ότι μπορεί να με πιάσει, αλλά δεν ντρέπομαι γιατί, όταν μου πρωτοξεκίνησαν που ήμουν γύρω στα 26-27, αισθανόμουν ότι ήταν ακόμη ταμπού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Μαρία Καλλιμάνη στο Queen.gr - Στις Άγριες Μέλισσες λέει ναι στον Ακύλα και όχι στον Κωνσταντή!

Η Ελένη Καρακάση στο Queen.gr: Έχει τύχει να τραγουδώ συνέχεια για 3 μέρες σε πάρτι εκατομμυριούχου!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο Queen.gr για το «Ταξίδι στα Αστέρια»: Ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα