«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»- Η Britney Spears ξεσπά κατά των γονιών της

«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»- Η Britney Spears ξεσπά κατά των γονιών της

H 39χρονη τραγουδίστρια κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της σε ανάρτησή της στο Instagram.

Μετά την λυτρωτική απόφαση του δικαστηρίου για το οριστικό τέλος στην κηδεμονία του πατέρας της, η Britney Spears είναι στα καλύτερά της. «Θέλω να κλάψω, είναι η καλύτερη μου μέρα» δήλωσε μετά την απόφαση δικαστηρίου και τώρα ετοιμάζει το γάμο της. Με τη σφραγίδα μάλιστα, ενός μεγάλου οίκου ραπτικής και της αγαπημένης της φίλης Donatella Versace. Μετά το κίνημα #FreeBritney ήρθε η ώρα για το #Britneyweeding και για τον τρίτο γάμο της τραγουδίστριας με τον επί 5 χρόνια αγαπημένο της, Sam Asghari.

«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»-Το ξέσπασμα της Britney Spears κατά των γονιών της

Η Britney Spears δείχνει αποφασισμένη να μην κρατά άλλο το στόμα της κλειστό και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να πάει στην Oprah για να αφηγηθεί όλες τις λεπτομέρειες για την οικογένειά της τώρα που απελευθερώθηκε από το καθεστώς κηδεμονίας.

Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την απελευθέρωσή της από τα 13 χρόνια κηδεμονίας, η τραγουδίστρια εξαπέλυσε πυρά κατά της οικογένειάς της σε ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Ειλικρινά, εξακολουθώ να τρελαίνομαι κάθε μέρα που ξυπνάω και σκέφτομαι πώς η οικογένειά μου μπόρεσε να μου κάνει αυτό που μου έκαναν… ήταν εξευτελιστικό!!» έγραψε η Britney.

«Δεν αναφέρω καν όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν για τα οποία θα έπρεπε να είναι όλοι στη φυλακή…ναι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου που πηγαίνει στην εκκλησία!!!», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

H 39χρονη pop star δηλώνει έτοιμη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσα από μια πιθανή μελλοντική συνέντευξη με την Oprah. «Ελπίζω να μπορούν να κοιτάξουν ψηλά απόψε και να ξέρουν ακριβώς τι εννοώ!!!», ανέφερε η Britney.

https://www.instagram.com/tv/CWW6Dn2psO0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H υπόσχεση της Britney

H τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι θα είναι «συνήγορος για άτομα με πραγματικές αναπηρίες και πραγματικές ασθένειες» τώρα που είναι σε θέση να μοιραστεί την πλήρη ιστορία της. Για άλλη μια φορά, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που ξεκίνησαν το κίνημα Free Britney.

«Η φωνή μου ήταν σε σίγαση και απειλήθηκε για τόσο καιρό. Δεν μπορούσα να μιλήσω ή να πω τίποτα. Εξαιτίας σας, είμαι ελεύθερη, νομίζω ότι εσείς ειλικρινά μου σώσατε τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

britney mom

Το κατηγορώ της Britney Spears στη μητέρα της: Το post που διέγραψε η τραγουδίστρια



Πηγή κεντρικής: @britneyspears

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears είναι ελεύθερη -Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της και τώρα ετοιμάζει το γάμο της

Τελειώνει οριστικά το μαρτύριο για τη Britney Spears - Ο πατέρας της ζητά άμεση λήξη της κηδεμονίας