Νέα περιπέτεια για την Κατερίνα Καινούργιου: Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Πατούλια Κατερίνα
Νέα περιπέτεια για την Κατερίνα Καινούργιου: Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Ο Δημήτρης Καινούργιος νοσηλεύεται και η κόρη του έστειλε τις τρυφερές ευχές της.

Οι τελευταίες ημέρες, υπήρξαν δύσκολες για την Κατερίνα Καινούργιου, με ένα μπαράζ περιπετειών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο χωρισμός από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, το ταξίδι στο Παρίσι το οποίο έγινε αντικείμενο σάτιρας από την Μπέττυ Μαγγίρα και τώρα ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα της παρουσιάστριας, Δημήτρη Καινούργιου.


https://www.instagram.com/p/CN0Toithu-1

Στο νοσοκομείο ο μπαμπάς της Κατερίνας:



«Περαστικά στον μπαμπά μου, περνάει δύσκολα. Δεν έχει κορονοϊό. Νοσηλεύεται θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν δώσει πάσα για διαφημίσεις στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιο είναι αυτό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινούργιου.

kainourgiou dad

Γιορτή για τον μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου! Η κοινή photo και η τρυφερή ευχή της κόρης του

Η ένταση του μπαμπά της Κατερίνας μετά το τρέιλερ της εκπομπής της Μαγγίρα

Ο Δημήτρης Καινούργιος μέσα από το προφίλ του στο Instagram, είχε αναφερθεί προσωπικά στη Μαγγίρα γράφοντας:

«Κα. Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί».

Η Κατερίνα υπερασπίστηκε τον μπαμπά της:

Μιλώντας για την αυθόρμητη αντίδραση του Δημήτρη Καινούργιου, η Κατερίνα τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ξαναλέω για τον μπαμπά μου, ο οποίος έχει ανοίξει Instagram. Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει και ωραίο λόγο και ξαφνικά έχει αρχίσει να ξεκατινιάζεται στο Instagram.

Η πλάκα η μεγάλη ήταν πως όταν το συνειδητοποίησα, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω "συγγνώμη τι κάνεις; Μπαίνεις και σχολιάζεις άλλες εκπομπές; Έχεις βάλει και μια φωτογραφία 30 χρόνια πριν". Και μου λέει "εγώ; Όχι, όχι, όχι, στενοχωριέμαι για σένα που στενοχωριέσαι. Και του λέω "δεν στενοχωριέμαι, εσύ σταμάτα να το κάνεις αυτό», τόνισε η Κατερίνα στον αέρα της εκπομπής της στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Το ξεκίνημα του 2021

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε το 2021 με μια τρυφερή φωτογραφία με τον μπαμπά της και τότε, μέσω ενός ποστ τον είχε εκθειάσει:

«Χωρίς την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη που μου έδωσε ο μπαμπάς μου δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα...Ευχαριστώ μπαμπά μου. Σ' αγαπώ. Ευχή για το 2021 ...μην ξεχνάτε να λέτε στους δικούς σας ποσο πολύ τους αγαπάτε... Για όλες εκείνες τις θυσίες που έχουν κάνει και δε σταματούν να κάνουν για εμάς. Καλη χρονια! Με ελπίδα για πολλές αγκαλιές και ψυχική ανάταση σε όλο τον κόσμο».

Ο Δημήτρης Καινούργιος είναι η μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας και στα νιάτα του υπήρξε μοντέλο του σχεδιαστή Billy Bo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και οι φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το νέο story της Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η θλίψη που δεν κρύβεται

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»