Ατύχημα για τον Τζιοβάνι του MasterChef 5 - Η φωτογραφία με πατερίτσες

Πατούλια Κατερίνα
Ατύχημα για τον Τζιοβάνι του MasterChef 5 - Η φωτογραφία με πατερίτσες

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι είναι και πάλι στην Αθήνα αλλά είχε μια περιπέτεια υγείας.

Ένας από τους μεγάλους κερδισμένους του περσινού πέμπτου MasterChef στο STAR, ήταν ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ο Ιταλός σεφ που δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο ή να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής αλλά έγινε εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό.

Ο Τζιοβάνι επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες από τη Ρόδο όπου βρίσκεται και το εστιατόριό του. Ο Ο Τζίο όπως τον ονόμαζαν οι συμπαίκτες του αποφάσισε το 2009 να εργαστεί στην Ελλάδα και βρήκε στη Λαχανιά (χωριό της νότιας Ρόδου) ένα παλιό σπίτι του 1926 και το μετέτρεψε σε ένα μπιστρό.

Το ατύχημα του Τζιοβάνι

Ο Τζιοβάνι στην επιστροφή του στην Αθήνα, έχει αφιερωθεί στην οικογένειά του και στη μονάκριβη κόρη του. Ο σεφ πόζαρε πρόσφατα με την κόρη του και τη σύζυγό του και μόλις σήμερα, ο Τζίο μας έδειξε πώς κατέληξε το παιχνίδι με τη μικρή. Ο σεφ πόζαρε με πατερίτσες και έγραψε:

giovanniscaraggi 1

Ο Τζιοβάνι από το MasterChef μίλησε για το τέλος στο Instagram και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

Η ιστορία αγάπης του Τζιοβάνι

Ο Τζιοβάνι είναι ερωτικός μετανάστης, μιας και η γνωριμία με την αγαπημένη του Βίκυ, εκπαιδευτικό στο επάγγελμα τον κράτησαν στην Ελλάδα.

Η Βίκυ Βασιλείου επαγγέλλεται εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ο Τζιοβάνι πάντα αγαπούσε τη χώρα. Ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για τις διακοπές του και το 2009 ήρθα για να εργαστεί. Μέσα από συγκυρίες γνώρισε τη σύζυγό του σε ένα εστιατόριο στη Ρόδο και από το 2018 διατηρούν στο νησί το δικό τους εστιατόριο.


https://www.instagram.com/p/CPGD3EnFD13

H σεζόν που ολοκληρώθηκε:

Αμέσως μετά την αποχώρηση από το MasterChef, ο Τζιοβάνι επέστρεψε στη Ρόδο, όπου άνοιξε από νωρίς το εστιατόριό του στο χωριό Λαχανιά, μια σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό με μια ανάρτηση του Τζιοβάνι όπου και έγραφε:

«Μια απροσδόκητα εκρηκτική σεζόν ολοκληρώνεται σήμερα.

Κάναμε θυσίες, πήραμε ικανοποίηση, κάναμε πολλά λάθη και πήραμε πολλά μαθήματα.

Αν έπρεπε να μιλήσω για τις δύο σταθερές αυτού του καλοκαιριού, η μία θα ήταν η αληθινή αγάπη που νιώσαμε και λάβαμε από τους ανθρώπους και η άλλη όλα τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού. Σχετικά με το πρώτο δεν έχω τίποτα να πω, μόνο να ευχαριστήσω όλους τους καλεσμένους μας, ειδικά αυτούς που έχουν ταξιδέψει από όλη την Ελλάδα για να έρθουν και να μας επισκεφτούν. Και φυσικά Masterchef Greece που έκανε αυτό το μικρό θαύμα να συμβεί.

Ελπίζουμε ότι αυτή η αγάπη θα συνεχιστεί με την πάροδο του χρόνου και από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βάζουμε το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό της πρώτης ημέρας.

Και εδώ ευχαριστώ βαθύτατα όλους εκείνους που έκαναν δυνατή τη φετινή σεζόν, εκείνους που ήταν εδώ μόνο λίγες μέρες και αυτούς που το έκαναν μέχρι το τέλος, ιδιαίτερα τη σύζυγό μου Βίκυ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Αθήνα ο Τζιοβάνι του MasterChef! Η έξοδος με τη Μαργαρίτα και η κοινή τους φωτογραφία

Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 λατρεύει τη σύζυγό του - Η σπάνια κοινή photo και η ατάκα του σεφ

MasterChef 5: Επίσκεψη στο εστιατόριο του Τζιοβάνι στη Ρόδο (photos)