Η Kristen Stewart γειώνει τα Όσκαρ! «Δε δίνω δεκάρα για το αν θα είμαι υποψήφια»

Ιωάννα Τζανή
Η Kristen Stewart γειώνει τα Όσκαρ! «Δε δίνω δεκάρα για το αν θα είμαι υποψήφια»

Η ηθοποιός δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν ο ρόλος της στο «Spencer» την οδηγήσει σε μια οσκαρική υποψηφιότητα.

Η Kristen Stewart κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana στη βιογραφική ταινία «Spencer» του Pablo Larrain και δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές από το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Παρόλο που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου προκειμένου να μάθουμε αν η 31χρονη ηθοποιός κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, η ίδια απάντησε σαρκαστικά σε συνέντευξή της στο Variety, ότι «δε δίνει δεκάρα» για το αν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

kristen stewart spencer movie2

Goth princess η Kristen Stewart στην πρεμιέρα της ταινίας «Spencer» στο LA!

«Τα Όσκαρ είναι ένα τόσο αστείο πράγμα. Υπάρχουν τόσες πολλές απίστευτες ταινίες και ερμηνείες που μετά βίας προβάλλονται», είπε αρχικά η Kristen Stewart, προσθέτοντας: «Σίγουρα σημαίνουν κάτι για το πού βρισκόμαστε συνολικά ως παρουσία – τι κοιτάμε, τι μας ενδιαφέρει. Εκτιμώ πραγματικά ότι κάτι στο οποίο συμμετείχα, έχει πυροδοτήσει μια τόσο μεγάλη συζήτηση. Δεν κάνουμε ταινίες για να μη συνδεθούμε μαζί τους».

kristen stewart spencer movie2 2

Η Kristen Stewart μιλά για τον ρόλο της και την επιτυχία του «Spencer»

Μιλώντας για την όλη εμπειρία της ως πρωταγωνίστρια μιας τόσο επιτυχημένης ταινίας, που την οδήγησε από φεστιβάλ σε φεστιβάλ, η Kristen Stewart δήλωσε: «Δε συμμετέχεις κάθε μέρα σε τόσο εύστοχα έργα. Θα ήθελα πολύ να πάρω τα εύσημα, αλλά ο Steven Knight έγραψε αυτό το πραγματικά άψογο σενάριο».

Η διάσημη star του Hollywood ανέφερε στη συνέχεια ότι η ταινία «Spencer» έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού κανείς δε γνωρίζει πραγματικά τι συνέβαινε στην ιδιωτική ζωή αυτών των βασιλικών προσώπων, ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν για την πριγκίπισσα Diana είναι «δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν».



«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου, που μας επιτρέπεται να έχουμε μια ανοιχτή προοπτική και πραγματικά να ρίξουμε μια ματιά μέσα σε μια πιο περίπλοκη εκδοχή του τι σημαίνει να ζεις μέσα σε ένα γυναικείο σώμα υπό τέτοιον έλεγχο», πρόσθεσε η Kristen Stewart.

Όσο για το πόσο ταυτίζεται με αυτή την πτυχή της ζωής της Diana, η ηθοποιός απάντησε: «Οι ζωές και των δυο μας περιλαμβάνουν πολλές κάμερες, αλλά οι λόγοι που υπάρχουν αυτές οι κάμερες είναι πολύ διαφορετικοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kristen Stewart: H εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν τον ρόλο της Diana

«Spencer»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Λονδίνο - Η Kristen Stewart chic n' classy στο red carpet

Spencer: Η Kristen Stewart υποδύεται τη Diana και απαντάει στις κριτικές που δέχεται