Η Kylie Jenner περιμένει δίδυμα; Η δήλωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της που θα συζητηθεί

Η Kylie Jenner περιμένει δίδυμα; Η δήλωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της που θα συζητηθεί

Η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner προχωράει και η φήμη ότι περιμένει δίδυμα ξεκίνησε από την οικογένειά της.

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου όταν η Kylie Jenner ανακοίνωνε στους fans της πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχε ξεσπάσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Σε αντίθεση με την πρώτη εγκυμοσύνη στη Stormi,όπου επιβεβαιώσαμε πως η Kylie υπήρξε έγκυος μετά τον τοκετό, αυτή τη δεύτερη φορά, η 24χρονη εκατομμυριούχος αποφάσισε να είναι ξεκάθαρη και μίλησε η ίδια για την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα βίντεο.

Η Kylie έχει από τον Σεπτέμβριο ποζάρει πολλές φορές με την φουσκωμένη της κοιλίτσα χωρίς να έχει ακόμα αποκαλύψει ποιο είναι το φύλο του μωρού στο οποίο η 3χρονη κόρη της Stormi θα γίνει μεγάλη αδερφή.

Το σχόλιο της Caitlyn Jenner


https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi

H 72χρονη Caitlyn, που υπήρξε ο βιολογικός πατέρας της Kylie, βρέθηκε στο Good Morning Britain της Παρασκευής, όπου και έριξε βόμβες. Για παράδειγμα, η πρώην Ολυμπιονίκης είπε πως έχει 18 εγγόνια από τα έξι της παιδιά και περιμένει ακόμα 2.

Χωρίς να εξηγεί πώς θα προκύψουν αυτά τα δύο εγγόνια που είναι στον δρόμο, η Caitlyn τόνισε πως ελπίζει κάποια στιγμή να αποκτήσει 30 εγγόνια, αυτός είναι ο αριθμός που έχει θέσει η ίδια ως στόχο.

kylie egkios2

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

«Είπα στα παιδιά μου πως θέλω 30 εγγόνια, είναι ένας καλός αριθμός, στρογγυλός, φυσικά τα κορίτσια δεν χάρηκαν αλλά αν έχεις δέκα παιδιά όλα μαζί, ένας μέσος όρος τριών εγγονιών ανά παιδί είναι εφικτός»“

Ο υπέρηχος της Kylie:

Σε εκείνο το πρώτο βίντεο ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης, η Kylie μας είχε δείξει και τον υπέρηχο του μωρού στον οποίο ήταν μαζί της και η πρωτότοκη κόρη της.

Εκεί δεν είχαν φανεί δύο έμβρυα άρα είτε η Kylie περιμένει δίδυμα με τον Travis Scott και το έχει κρύψει καλά, είτε κάποιο άλλο παιδί της Caitlyn περιμένει έναν ακόμα απόγονο χωρίς να έχει γίνει αυτό γνωστό στο ευρύ κοινό.

Μήπως όμως η Kourtney Kardashian είναι το θετό παιδί της Caitlyn που περιμένει το παιδί του Travis Barker;



Η μικρότερη κόρη της Kris Jenner, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο έχει ήδη 150 εκατομμύρια προβολές και στο οποίο ξεκινάει από το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, προχωράει στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον πατέρα του μωρού και στην μαμά Kris αλλά και στην κόρη της Kylie, Stormi που μαθαίνει πως σύντομα θα γίνει μεγάλη αδερφούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα μαγιό της Kylie Jenner απογοήτευσαν- Μια TikToker την ξεμπρόστιασε

Ο αδερφός της Kylie Jenner έμαθε για την εγκυμοσύνη της από το Instagram